Παναθηναϊκός: Ο Σανκαρέ, η αξιολόγηση και η κρούση από Τουρκία

Παναθηναϊκός: Ο Σανκαρέ, η αξιολόγηση και η κρούση από Τουρκία

Ο Γιουνούς Σανκαρέ αποτελεί μία σύνθετη εξίσωση για τον Παναθηναϊκό με δύο άγνωστες μεταβλητές.

Ο Γιουνούς Σανκαρέ αποτελεί μία σύνθετη εξίσωση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Είναι ένας παίκτης τον οποίο επέλεξε ο Πιέρ Ντρεοσί, ο Λάζλο Μπόλονι τον χρησιμοποιούσε έχοντας αρκετά παράπονα από την απόδοση και τη συμπεριφορά του, ενώ ο Σενεγαλέζος ήταν ίσως ο μόνος ο οποίος αντιδρούσε στις αποδοκιμασίες των οπαδών στο φινάλε της σεζόν.

Συνεπώς, ο πρώτος άγνωστος «Χ» στην εξίσωση είναι η άποψη του Γιοβάνοβιτς για τον 32χρονο κεντρικό χαφ. Με σωματικά κριτήρια, ο Σανκαρέ δεν ανταποκρίνεται στον ταχυδυναμικό τύπο παικτών που προτιμά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, ο Σανκαρέ είναι ο μόνος μέσος με ανεπτυγμένη την αίσθηση του γκολ. Απέδειξε στη σύντομη παρουσία του στην Αθήνα πως ξέρει να τοποθετείται στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει, γνωρίσματα που δεν έχουν οι άλλοι χαφ του ρόστερ.

Συνεπώς, ο Γιοβάνοβιτς θα μιλήσει από κοντά με τον Σανκαρέ, θα τον αξιολογήσει και θα εισηγηθεί. Πάντως, σε καμία περίπτωση μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή.

Στον αντίποδα, ακριβώς επειδή ο Σανκαρέ είχε προστριβές με τους οπαδούς και δυσαρεστήθηκε, ενώ έφυγε ο άνθρωπος τον έφερε στην Αθήνα (ο Ντρεοσί), είναι άγνωστες και οι δικές του προθέσεις. Τις οποίες δεν τις έχει μοιραστεί με κανέναν από το Τριφύλλι. Αυτή είναι η δεύτερη μεταβλητή στην εξίσωση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σανκαρέ δεν περνά αδιάφορος. Ομάδες από την Τουρκία έχουν ρωτήσει τον ατζέντη του για το καθεστώς του Σανκαρέ στον Παναθηναϊκό, αλλά χωρίς να έχουν προβεί σε επίσημη προσέγγιση.

Πρόταση δεν υπάρχει, οπότε για την ώρα όλα είναι μετέωρα. Ο Σανκαρέ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για άλλον ένα χρόνο, μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ