Εξελίξεις από την Τουρκία: Θέλει Ολυμπιακό ο Ενκουντού (vids)

Εξελίξεις από την Τουρκία: Θέλει Ολυμπιακό ο Ενκουντού (vids)

Ο Κέβιν Ενκουντού επανέρχεται στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο – Τι αναφέρουν στην Τουρκία για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, που παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Το όνομα του Κέβιν Ενκουντού επιστρέφει στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα.

Όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, στην τελευταία μεταγραφική σύσκεψη που έγινε στο μεγάλο λιμάνι, ο Πέδρο Μαρτίνς επανέλαβε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι ο άσος της Μπεσίκτας παραμένει στην πρώτη γραμμή των επιθυμιών του για τα εξτρέμ. Το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) οι Τούρκοι αναφέρθηκαν στον 26χρονο μεσοεπιθετικό, με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα μάλιστα να τονίζουν ότι ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, θέλει να φύγει από την Μπεσίκτας και να έρθει στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του Κέβιν Ενκουντού βρισκόταν σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά ο Ιβηρας προπονητής προτίμησε τελικά τη λύση του Μπρούμα. Ο Γαλλοκαμερουνέζος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, έπαιξε σε 38 παιχνίδια με την Μπεσίκτας και είχε απολογισμό 8 γκολ και 5 ασίστ σε 1.994 λεπτά.

Στην τούρκικη ομάδα αγωνίζεται από το 2019, όταν οι «μαυραετοί» τον απέκτησαν από την Τότεναμ, ενώ το συμβόλαιό του 26χρονου μεσοεπιθετικού με τον σύλλογο της γειτονικής χώρας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Συνολικά με την Μπεσίκτας έχει παίξει σε 69 αγώνες, έχοντας 12 γκολ και 8 ασίστ.

Ο Ενκουντού, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο δεξί άκρο όσο και στην κορυφή της επίθεσης, εκτός από την Μπεσίκτας και την Τότεναμ έχει αγωνιστεί επίσης σε Μαρσέιγ, Ναντ, Μπερνλι και Μονακό.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αποκτήσει τον 26χρονο με ένα ποσό κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ