Λόπες: «Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας»

Λόπες: «Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας»

Ο Έλντερ Λόπες σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο εξέφρασε την επιθυμία του ο κόσμος στις κερκίδες του ΟΑΚΑ να είναι πολύς, καθώς δίνει πραγματική ώθηση στην ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες, μίλησε για τις πιθανότητες να αγωνιστεί αύριο, για τις επιστροφές των τραυματιών της Ένωσης που θα κάνουν πιο δυνατή την ΑΕΚ, για επικείμενα παιχνίδια κόντρα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ αλλά και για τον κόσμο που αναμένεται να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος άσος στην κάμερα της Nova:

Για το αν μπορεί να παίξει αύριο: «Η αλήθεια είναι ότι εδώ και μια εβδομάδα κάνω κανονικά προπόνηση και είμαι σε κατάσταση που θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν του αρέσει να παίζει εξτρέμ: «Για μένα είναι το ίδιο. Είτε παίξω εξτρέμ, είτε μπακ, το σημαντικό για μένα είναι να βοηθήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις επιστροφές τραυματιών: «Αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί θα ήμασταν πιο δυνατοί ως ομάδα, όμως είναι σίγουρο ότι όταν επιστρέφουν παίκτες από τραυματισμού, βοηθούν την ομάδα να δυναμώσει»

Για το αν ο τραυματισμός του ήρθε σε ένα σημείο που είχε πολύ καλή φόρμα: «Κι εγώ έτσι αισθάνομαι. Είχα αυτοπεποίθηση, είχα βάλει γκολ, είχα κάνει ασίστ… Με πονάει που ήμουν εκτός δύο εβδομάδες. Χαιρόμουν με τις επιτυχίες της ομάδας, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι έτοιμος να παίξω».

Για το αν μπορούν να μείνουν συγκεντρωμένοι στον Πανιώνιο εν όψει ΠΑΟΚ: «Αυτό που σκεφτόμαστε πάντα ως ομάδα είναι ότι το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Μετά από αυτό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα σκεφτούμε το επόμενο, που είναι με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα το πιο σημαντικό είναι ο Πανιώνιος».

Για τον κόσμο που αναμένεται να έχει αύριο το ΟΑΚΑ: «Για μας είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου, μας αρέσει να παίζουμε με γεμάτο το γήπεδο. Μακάρι αύριο να είναι πολύς κόσμος στις εξέδρες, πραγματικά είναι ο 12ος παίκτης μας και μας δίνει ώθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ