Ολυμπιακός: Μπήκαν στις προπονήσεις ο Κρίστινσον και οι τρεις Έλληνες

Ολυμπιακός: Μπήκαν στις προπονήσεις ο Κρίστινσον και οι τρεις Έλληνες

Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας και Θανάσης Ανδρούτσος επέστρεψαν στις προπονήσεις στον Ρέντη, όπως και ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προπονήσεις στον Ρέντη λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις. Στο σημερινό πρόγραμμα λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τέσσερις νέες… προσθήκες, αφού ενσωματώθηκαν και οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας,  Θανάσης Ανδρούτσος και Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και είχαν μερικές μέρες παραπάνω άδεια, η οποία και έληξε, οπότε μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με τους ερυθρόλευκους. Πλέον έμειναν οι Σισέ, Ντρέγκερ για να ενσωματωθούν και να ολοκληρωθεί το… παζλ, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Πιερ Κουντέ, εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Από εκεί και πέρα ο Μαρτίνς αποφάσισε να ακυρώσει την απογευματινή προπόνηση για την ομάδα, διότι καταρχήν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία των παικτών του, αλλά κυρίως επειδή και οι συνθήκες του καιρού θα είναι πολύ δύσκολες λόγω καύσωνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ