Ολυμπιακός: Η γκολάρα του Φορτούνη και η ατάκα για τον γιo του (vid)

Ολυμπιακός: Η γκολάρα του Φορτούνη και η ατάκα για τον γιo του (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης έστειλε στο… παραθυράκι την μπάλα και πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ - «Ελπίζω να το βάλεις, να το δείχνω στον γιο μου», είπε στον κάμεραμαν.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και την Παρασκευή (25/6) οι Ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, όπου θα δώσουν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του, να δοκιμάσει πράγματα και να «τσεκάρει» τους Τικίνιο, Κουντέ και Αγκιμπού Καμαρά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος έχει ήδη ανακοινωθεί, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ήμερες με τον Καμερουνέζο, που αναμένεται στην Αθήνα τα ξημερώματα, αλλά και με τον νεαρό άσο από την Γουϊνέα, που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, όπως σας αποκάλυψε to10.gr.

Μέχρι να αναχωρήσουν για την Αυστρία, οι Ερυθρόλευκοι γυμνάζονται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με τον Μαρτίνς να προετοιμάζει την ομάδα του ενόψει των προκριματικών του Champions League και φυσικά για τη δύσκολη σεζόν που έχει μπροστά της. Σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Φορτούνης πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ και ζήτησε από τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να το ανεβάσουν στο youtube για να το δείχνει στον γιο του!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός απέφυγε με ωραία ντρίμπλα τον αντίπαλό του και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας, αφήνοντας άγαλμα τον τερματοφύλακα. Μετά το γκολ μάλιστα γύρισε στην κάμερα και είπε: «Ελπίζω να το βάλεις, να το δείχνω στον γιο μου». Όπως είχατε διαβάσει από to10.gr, η σύντροφος του Φορτούνη είναι έγκυος και το επόμενο διάστημα αναμένεται να γεννήσει τον γιο του «ερυθρόλευκου» μεσοεπιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ