ΠΑΟΚ: Το «Goal» έκανε αφιέρωμα στον Κωνσταντέλια (pic)

ΠΑΟΚ: Το «Goal» έκανε αφιέρωμα στον Κωνσταντέλια (pic)

Το «Goal» έκανε ένα μεγάλο εκτενές αφιέρωμα στον Γιάννη Κωνσταντέλια, αποκαλώντας τον ως το επόμενο διαμάντι του ΠΑΟΚ.

Το διεθνούς φήμης «Goal» έκανε ένα μεγάλο εκτενές αφιέρωμα στον Γιάννη Κωνσταντέλια, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ και αποκαλώντας τον ως το επόμενο διαμάντι του Δικεφάλου.

Από την πλευρά του ο 18χρονος μέσος των «ασπρόμαυρων» παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, τονίζοντας πως ο Νεϊμάρ είναι το ίνδαλμα του, ενώ αναφέρθηκε και στον Χρήστο Τζόλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως αγάπησε το ποδόσφαιρο: «Δεν έβλεπα πολύ ποδόσφαιρο όσο μεγάλωνα, απλά έπαιζα στα πάρκα και στο δρόμο με τους φίλους μου. Έτσι ερωτεύτηκα το ποδόσφαιρο . Το παιχνίδι στην πόλη με τα παιδιά σε βοηθάει να είσαι δημιουργικός. Το στυλ μου είναι δημιουργικό, θέλω πάντα δώσω το κάτι παραπάνω στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου».

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, μόλις στα 11 χρόνια: «Τελικά σκέφτηκα ότι ίσως μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο για τα επόμενα χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής».

Για τη μεγαλύτερη του επιρροή ο Κωνσταντέλιας: «Η μεγαλύτερη μου επιρροή είναι ο Νεϊμάρ . Νιώθω ότι το στυλ παιχνιδιού του είναι πιο ελκυστικό από οποιοδήποτε άλλον».

Για τον Τζόλη: «Για μένα ο Χρήστος Τζόλης δείχνει τον δρόμο για την επόμενη σεζόν Είναι καλό που έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε και να γίνουμε μέλη της πρώτης ομάδας, που θα δείξει το τι χρειάζεται να βελτιώσουμε για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Όλοι θέλουμε να πάρουμε την ευκαιρία. Μεγαλώσαμε με τους ίδιους στόχους και χρειάστηκε πολλή δουλειά για φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Η δουλειά που γίνεται στην ακαδημία τα τελευταία χρόνια είναι καλή και αυτό θα φανεί στο μέλλον και στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για το μέλλον του: «Διαχωρίζω τα πράγματα και σκέφτομαι μόνο τους βραχυπρόθεσμους στόχους μου. Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι σε πέντε χρόνια, προτιμώ να κάνω μικρά βήματα. Θέλω να είμαι καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι, την επόμενη προπόνηση. να απολαμβάνω αυτό που κάνω. Νιώθω ότι περισσότερο κοντά στο στυλ μου είναι το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει περισσότερη δημιουργικότητα, τεχνική και ανοικτοί χώροι στο γήπεδο».

Το άρθρο του «Goal» κλείνει αποθεώνοντας τον νεαρό μέσο: «Ανεξάρτητα από το επόμενο βήμα του το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό. Ίσως πρόκειται για τον πιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που βγήκε από το ελληνικό ποδόσφαιρο στις τελευταίες γενιές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ