Προτάθηκε ο Κάρλος Μανέ στον Ολυμπιακό (vids)

Προτάθηκε ο Κάρλος Μανέ στον Ολυμπιακό (vids)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν είναι και ο Κάρλος Μανέ της Ρίο Άβε.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση ενός εξτρέμ μετά και τη συμφωνία για τον Πιερ Κουντέ, ο οποίος αργά χθες το βράδυ πάτησε το πόδι του στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους. Τα ονόματα που ακούγονται στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών για τη θέση του πλάγιου μεσοεπιθετικού είναι αρκετά, ενώ προστέθηκε ακόμη ένα, καθώς προτάθηκε και ο Κάρλος Μανέ της Ρίο Άβε.

Όπως αναφέρει η Sportday, ο Ολυμπιακός είδε να φτάνει στα γραφεία του ακόμη μια πρόταση για εξτρέμ από την Πορτογαλία, με τον Μανέ να έχει απασχολήσει και την ΑΕΚ στο παρελθόν αλλά και να έχει ξανακουστεί για τους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει εκφραστεί για τον Μανέ, όμως φαίνεται να έχει καλή άποψη. Από εκεί και πέρα όμως δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν τουλάχιστον που να δείχνει ενδιαφέρον από πλευράς Πειραιωτών ή διερευνητική κρούση.

Ο Μανέ που προέρχεται από τη Σπόρτινγκ και τις ακαδημίες της αγωνίζεται στη Ρίο Άβε και είχε 6 γκολ και 5 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε μια αρκετά καλή χρονιά. Είναι 27 χρονών και είναι δεξιοπόδαρος, ενώ είναι ικανότατος στο ένας με έναν και με την μπάλα στα πόδια. Το συμβόλαιο του με την πορτογαλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2022 και αυτή τη στιγμή η Ρίο Άβε δεν φαίνεται να τον παραχωρεί με λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ουνιόν Βερολίνου, Στουτγκάρδη και Ρίο Άβε, ενώ μετράει 215 συμμετοχές σε όλα τα κλαμπ με 28 τέρματα και 39 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ