Άρης: Αυτά ισχύουν με Ρόουζ και Λέγκια Βαρσοβίας

Άρης: Αυτά ισχύουν με Ρόουζ και Λέγκια Βαρσοβίας

Η πολωνική ομάδα έκανε μια διερευνητική κρούση, χωρίς να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Γάλλο αμυντικό, όμως δεν αποκλείεται να το κάνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Άρης δεν ήρθε ακόμα  σε οριστική συμφωνία με την Λέγκια Βαρσοβίας για τη παραχώρηση του Λίντσεϊ Ρόουζ, παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες.

Η πολωνική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού και έχει κάνει μια διερευνητική επαφή, ενώ αναμένεται να καταθέσει και επίσημη πρόταση.

Ο Άρης τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν συζητάει την παραχώρηση είναι βασικού ποδοσφαιριστή του, εκτός και αν πρόταση αγγίζει τις οικονομικές του απαιτήσεις, ξεπεράσει δηλαδή τα 1.000.000 ευρώ.

Τα συγκεκριμένα χρήματα θα αποτελούσαν σίγουρα δέλεαρ για τους κιτρινόμαυρους, ακόμα και αν ακόμα δεν είναι σίγουροι οτι θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές και περιμένουν την απόφαση του CAS για το μεταγραφικό BAN.

Αυτό πάντως που τονίζουν αυτή τη στιγμή τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και οι άνθρωποι του Άρη είναι οτι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει οριστική συμφωνία για τη παραχώρηση του παίκτη στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ