Άρης: Χωρίς Μήτρογλου και Μπρούνο η απογευματινή προπόνηση

Άρης: Χωρίς Μήτρογλου και Μπρούνο η απογευματινή προπόνηση

Ο Έλληνας επίθετικός ταλαιπωρείται από ίωση ενώ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πήρε άδεια και ταξίδεψε στην Αθήνα, καθώς αύριο αναμένεται να γεννήσει η γυναίκα του.

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στα Τρία-Πέντε Πηγάδια. Στο απογευματινό πρόγραμμα εκγύμνασης δεν συμμετείχε ο Κώστας Μήτρογλου, που ταλαιπωρείται από ελαφριά ίωση και ο Μπρούνο, που πήρε άδεια και ταξίδεψε στην Αθήνα, καθώς αύριο αναμένεται να γεννήσει η γυναίκα του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, που διεξάγεται στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου.

Το πρωινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ενεργοποίηση και συνεχίστηκε με ενεργητική αποθεραπεία (passing game, rondo game και ποδοβόλεϊ).

Το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής.

Ο Κώστας Μήτρογλου, λόγω μιας ελαφριάς ίωσης, δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ ο Μπρούνο Φελίπε, που αναχώρησε με άδεια -για οικογενειακούς λόγους- για την Αθήνα (αύριο γεννάει η γυναίκα του), δεν προπονήθηκε το απόγευμα.

Σε ό,τι αφορά τους Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ, αμφότεροι συνέχισαν να ανεβάζουν ρυθμό.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι πρωί και απόγευμα.

Το πρόγραμμα των φιλικών στην Αυστρία

Οριστικοποιήθηκαν οι ώρες και τα γήπεδα των τριών φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα μας στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Αυστρία (οι ώρες είναι τοπικές).

ΑΡΗΣ- Crvena Zvezda (01/07, 18:00 ) Söchau

ΑΡΗΣ – Galatasaray (03/07, 18:30) Ritzing

ΑΡΗΣ – Lokomotiv Moscow (07/07, 19:00) Bad Blumau

* Η οργάνωση της προετοιμασίας του ΑΡΗ στην Αυστρία και ο προγραμματισμός των τριών φιλικών παιχνιδιών με υψηλού επιπέδου αντιπάλους έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία I.F.C.S. (International Football Camps Styria).

Η I.F.C.S. εξιδεικεύεται στην οργάνωση προετοιμασιών και φιλικών ανά την Ευρώπη από το 1996 και δεν είναι τυχαίο που την εμπιστεύονται club, όπως η Real Madrid, η A.S. Roma, η Paris Saint Zermen, η Arsenal, η εθνική Αγγλίας.

Η I.F.C.S., που εδρεύει στην Αυστρία, έχει οργανώσει περισσότερα από 600 βασικά στάδια προετοιμασίας και προσφέρει μοναδικές και ποιοτικές υπηρεσίες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ