Ο Ραϊόλα μίλησε με τον Λεονάρντο για Αρεολά – Ο Ολυμπιακός περιμένει το «ναι» της Παρί

Ο Ραϊόλα μίλησε με τον Λεονάρντο για Αρεολά – Ο Ολυμπιακός περιμένει το «ναι» της Παρί

Ο Ολυμπιακός έχει «έτοιμη» την περίπτωση του Βάτσλικ, εντείνει τις επαφές για τον Τσέχο, αλλά ο Ραϊόλα αφήνει ελπίδες για τη «βόμβα» με τον Αρεολά!

Ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός «παίκτης» στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό παζάρι. Και αυτό το επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά, με τις κινήσεις που κάνει σε ό,τι αφορά στον πιθανό αντικαταστάτη του Ζοσέ Σα, κάτω από τα δοκάρια του. Ο Πορτογάλος είναι κοντά, πλέον στη Γουλβς, μετά την οριστική συμφωνία Ρόμα-Ρούι Πατρίτσιο, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν «κλειδώσει» ως δύο βασικές λύσεις τον Τόμας Βάτσλικ, αλλά και τον Αλφόνς Αρεολά.

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί, οι πρωταθλητές τα έχουν βρει σε όλα με τον γκολκίπερ της Εθνικής Τσεχίας και περιμένουν να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Euro, για να προχωρήσουν στις λεπτομέρειες και στο τυπικό σκέλος. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται προσπάθεια για το κάτι παραπάνω.

Το όνομα του Αρεολά είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τους Ερυθρόλευκους. Αλλά παράλληλα είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση που έχει στα χέρια της ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Και για αυτόν τον λόγο οι χειρισμοί που γίνονται είναι πολύ συγκεκριμένοι και με μεγάλη προσοχή.

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Αρεολά. Θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του και αυτό του έχει ξεκαθαριστεί. Από την άλλη, η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη. Και επειδή τον παίκτη διεκδικούν κι άλλες ομάδες (Λιλ) και επειδή το συμβόλαιό του είναι τεράστιο (4.000.000 €), αλλά και επειδή η Παρί δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θέλει να κάνει με τους γκολκίπερ της, μετά την άφιξη του Ντοναρούμα, που επισκιάζει τους πάντες.

Αυτό τον γρίφο καλείται να λύσει ο Μίνο Ραϊόλα. Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως ο ατζέντης του Αρεολά μίλησε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Παρί, τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο, του μετέφερε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και πλέον απομένει η απόφαση της γαλλικής ομάδας, αναφορικά με το πώς θέλει να χειριστεί την υπόθεση του γηγενή τερματοφύλακά της.

Στον Πειραιά, από τη στιγμή που υπάρχει θετική προδιάθεση του παίκτη και του ατζέντη του, περιμένουν να αποφασίσει η Παρί. Εάν πει το μεγάλο «ναι», τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί ακόμη πιο δυναμικά για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον 28χρονο Αρεολά. Έναν γκολκίπερ κορυφαίου επιπέδου, που μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς στη θέση και συνολικά στη φετινή σεζόν.

Παρόμοιας κλάσης, βεβαίως, είναι και ο Τόμας Βάτσλικ. Με τον οποίο, επαναλαμβάνουμε, οι πρωταθλητές δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται και μάλιστα πολύ σοβαρά. Μάλιστα, από τη στιγμή που ο 32χρονος πρώην γκολκίπερ της Σεβίλλης έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει επί της ουσίας συμφωνήσει και απομένει να ολοκληρωθεί η περιπέτειά του στο Euro, για να υπάρξουν εξελίξεις.

Όπως και να έχει, όμως, ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την υπόθεση του βασικού του τερματοφύλακα. Και θέλει να πετύχει μια γερή αναβάθμιση στη θέση, μετά τη διαφαινόμενη πώληση του Ζοσέ Σα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ