Η «πρώτη» του Ολυμπιακού στην Αυστρία (vid)

Η «πρώτη» του Ολυμπιακού στην Αυστρία (vid)

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Αυστρία την Παρασκευή υπό καταρρακτώδη βροχή, με τον Πιερ Κουντέ να φοράει για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται στο Στανς της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αλλά και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από απόψε (18:30), κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ.

Οι ερυθρόλευκοι λίγες ώρες αφότου έφτασαν στην Αυστρία έκαναν και την πρώτη τους προπόνηση, με τον Πιερ Κουντέ και τον Τικίνιο Σοάρες να είναι αυτοί που «έκλεψαν» την παράσταση.

Ο πρώτος φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα και προπονήθηκε με τον Ολυμπιακό, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ενώ ο Βραζιλιάνος σκόρερ έχει αρχίσει ήδη να δείχνει τον λόγο που αποκτήθηκε, καθώς σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός μέσα από το επίσημο κανάλι του στο Youtube δημοσίευσε τις πρώτες στιγμές και την πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, η οποία διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ