Με νέα μεταγραφή στην Αυστρία ο Ολυμπιακός…

Με νέα μεταγραφή στην Αυστρία ο Ολυμπιακός…

Ποιος είναι ο Φάμπιο Φερέιρα που ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στο Στανς και πώς ο Μαρτίνς αποφάσισε να τον βάλει στην «οικογένεια».

Το όνομά του, Φάμπιο Μιγκέλ ντα Σίλβα Φερέιρα. Η ιδιότητά του, προπονητής. Και εδώ και λίγες ημέρες, δουλεύει στον Ολυμπιακό. Στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς. Ο οποίος τον επέλεξε για νέο συνεργάτη του. Και τον πήρε μαζί του στην Αυστρία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Ο Φάμπιο Φερέιρα προσελήφθη από τους Ερυθρόλευκους μετά από εισήγηση και επιθυμία του Μαρτίνς και έχει πιάσει δουλειά από την έναρξη της προετοιμασίας. Εχοντας τον ρόλο του αναλυτή των Ερυθρόλευκων, ενώ παράλληλα συμμετέχει ενεργά στις προπονήσεις ως βοηθός του 50χρονου τεχνικού.

Οπως προαναφέραμε, το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού είναι προπονητής και μάλιστα έχει στην κατοχή του το UEFA PRO. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς συνυπήρξαν και τη διετία 2014-16 στη Ρίο Αβε. Με τον Φάμπιο Φερέιρα να έχει και τότε τον ρόλο του αναλυτή, όπως και στη Μορεϊρένσε (2017-18). Το 2019 τον προσέλαβε η Μπελενένσες και μέχρι πριν λοίγο καιρό εργαζόταν ως βοηθός του προπονητή Αρμάντο Γκονζάλβες Τεϊξέιρα, κατά κόσμον «Πετίτ».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φάμπιο Φερέιρα είναι ο 5ος Πορτογάλος συνεργάτης που φέρνει στην Ελλάδα ο Μαρτίνς. Καθώς στον Ολυμπιακό δουλεύουν επίσης οι Αντόνιο Ενρίκες (βοηθός), Ρούι Πέδρο Κάστρο (βοηθός), Λουίς Αντέρο Λόμπο (αναλυτής) και Ερνάνι Γκόμες (διατροφολόγος).

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε πως την… παρουσίαση του νέου μέλους του επιτελείου του Ολυμπιακού την έκανε ο Αντόνιο Ενρίκες, ο οποίος τον καλωσόρισε στους Ερυθρόλευκους. Με τη δουλειά να ξεκινάει ήδη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ