«Δραματική στροφή στην υπόθεση ΑΕΚ-Εντσάμ»

«Δραματική στροφή στην υπόθεση ΑΕΚ-Εντσάμ»

Οι Σκωτσέζοι στέκονται στη διαφαινόμενη απόφαση της Σέλτικ να κρατήσει τον Ολιβιέ Εντσάμ και το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Μεγάλο θέμα έχει γίνει στη Σκωτία η υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ. Η «dailyrecord» στέκεται στην ανατροπή δεδομένων με τη Σέλτικ και το «ναυάγιο» με την ΑΕΚ τονίζοντας πως πλέον η σκωτσέζικη ομάδα αναμένεται να ζητήσει χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Εν τω μεταξύ, η μετακίνηση του Ολιβιέ Εντσάμ στην ΑΕΚ φαίνεται πως ακυρώνεται. Αναφορές από την Ελλάδα κάνουν λόγο για απόσυρση της ΑΕΚ από την υπόθεση, από τη στιγμή που δεν μπορεί να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη ως ελεύθερο.

Πλέον εκτιμάται πως η Σέλτικ επιζητά κάποιο αντίτιμο για να παραχωρήσει τον παίχτη στην ΑΕΚ, ενώ απομένουν 12 μήνες για τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο Εντσάμ θυμίζουμε ότι πήγε στη Μαρσέιγ δανεικός τον Ιανουάριο, αλλά όλα πήγαν στραβά από την αρχή, με τον Βίλας Μπόας να παραιτείται γιατί δεν τον ήθελε. Ο 25χρονος έκανε ελάχιστες εμφανίσεις με τους «Μασσαλούς» στη Ligue 1 και τώρα το μέλλον του… ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ