Βασικός στόχος της ΑΕΚ ο Λε Ταλέκ!

Βασικός στόχος της ΑΕΚ ο Λε Ταλέκ!

Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ. Σε προχωρημένες συζητήσεις οι δύο πλευρές.

Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ έμεινε ελεύθερος σήμερα από την Μονπελιέ και αυτή τη στιγμή είναι ο νο1 στόχος της ΑΕΚ για την θέση «6».

Το συμβόλαιο του 31χρονου αμυντικού χαφ έληγε το 2022, όμως όπως ανέφερε με επίσημη ανακοίνωση της η Μονπελιέ ο παίκτης είναι ελεύθερος, καθώς συμφωνήθηκε το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Γάλλος άσος αποτελεί τον βασικό στόχο της Ένωσης και μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό υπάρχουν και προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ αναμένονται και άμεσα εξελίξεις.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει θέσει ως προτεραιότητα την θέση «6», μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Κρίστιτσιτς, αλλά και την απουσία του Σιμόες, που αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα μέσα στο φθινόπωρο και ο Λε Ταλέκ είναι προσωπική του επιλογή, καθώς πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε συνεγαστεί μαζί του στη θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα και τον είχε βασικό. Από εκεί και πέρα, ο Λε Ταλέκ έχει αγωνιστεί επίσης στις Ρεν, Ντόρτμουντ, Ναντ, Ζακαρπάτια και Μορντόβια Σαράνσκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ