Απίστευτο: Η ΑΕΚ δεν θέλει να κατεβάσει ομάδα Κ19 στη Super League!

Απίστευτο: Η ΑΕΚ δεν θέλει να κατεβάσει ομάδα Κ19 στη Super League!

Στην ΑΕΚ μοιάζουν αποφασισμένοι να... καταργήσουν οριστικά την Κ19, με πρόσχημα την Β' ομάδα και το ότι δεν υπάρχει... ταλέντο που να έχει γεννηθεί το 2003 και το 2004.

Η Under 23 και η συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Superleague 2… τρώει την Under 19. Απίστευτο και όμως αληθινό. Και μάλιστα για μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, όπως η ΑΕΚ, που θα έπρεπε να είχε ως βασικό της στόχο την ανάδειξη νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Που θα «βγαίνουν» από τα σπλάχνα τους. Κι όμως, στην ΑΕΚ σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά να μην κατεβάσουν ομάδα στο πρωτάθλημα Κ-19, εκμεταλλευόμενοι το δικαίωμα που τους δίνει ο κανονισμός, βάσει του οποίου αίρεται η υποχρεωτική παρουσία στο πρωτάθλημα Superleague Κ19.

‘Οπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη απόφαση για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Αφού η παρουσία της ομάδας τα τελευταία χρόνια δεν απέφερε τίποτα σημαντικό. Ούτε όσον αφορά την ανταγωνιστικότητά της, ούτε τους παίκτες που ανέδειξε.

Οι άνθρωποι των ακαδημιών έχουν μεταφέρει στη διοίκηση πως δεν υπάρχουν πολλές ποιοτικές λύσεις σε παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2003 και το 2004 και θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην επόμενη… φουρνιά της Κ 19, με αποτέλεσμα να προσανατολίζονται στο να προωθήσουν τους καλύτερους απ’ αυτούς απευθείας στη Β’ ομάδα και να τους δώσουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στη Superleague 2. Καταργώντας την Κ19!

Φυσικά, τα παιδιά που θα μείνουν εκτός Β’ ομάδας θα μείνουν και γενικά… εκτός ομάδας. Θα αποδεσμευτούν, θα χάσουν την ευκαιρία να αναδειχτούν σε μια μεγάλη ομάδα και η ΑΕΚ θα πετάξει την όποια επένδυση είχε κάνει σε αυτά τα παιδιά. Πολλά απ’ τα οποία είχαν φορέσει τα κιτρινόμαυρα από την ηλικία των 12 ετών.

Στην ΑΕΚ μοιάζουν αποφασισμένοι πλέον να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση και να καταθέσουν αίτημα στη Γ.Σ. της Superleague ώστε να τους εξαιρέσει από το πρωτάθλημα Κ19. Κάτι που θα διευκρινιστεί το πρώτο 15μερο του Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ