Τέιλορ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ – Ελπίζω να κάνω καλή δουλειά»

Τέιλορ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ – Ελπίζω να κάνω καλή δουλειά»

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Λούκας Τέιλορ, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε ο Λούκας Τέιλορ, μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Δικέφαλο του Βορρά. Ο Βραζιλιάνος μπακ δήλωσε πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή του, ανέφερε πως ευελπιστεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες, ενώ μίλησε και για την κληρονομιά που έχουν αφήσει Λίνο-Μάτος στη θέση των μπακ στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για το νέο βήμα στην καριέρα σου;

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, που είδα που έχουν στείλει τις καλύτερες ευχές στο instagram είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να τους ανταποδώσω την αγάπη που μου έδωσαν.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, η πόλη είναι όμορφη, ο σύλλογος είναι σπουδαίος, οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι πολύ καλές. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως ποδοσφαιριστή στο γήπεδο;

«Είμαι ένας δυνατός παίκτης. Το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η ταχύτητα, αλλά θεωρώ πως είμαι έξυπνος παίκτης επίσης. Μου αρέσει να έχω την μπάλα, είμαι επιθετικός παίκτης, αλλά παίζω καλά και στην άμυνα επίσης».

Για την κληρονομιά που έχουν αφήσει Λίνο-Μάτος στη θέση των μπακ:

«Έχω μάθει για αυτό. Ελπίζω να συνεχίσω αυτή τη κληρονομιά. Ελπίζω να κάνω καλή δουλειά εδώ».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΠΑΟΚ;

«Θέλω να κάνω το καλύτερο. Θέλω να κερδίσουμε πρωταθλήματα, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Νομίζω πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε, να κερδίσουμε πρωταθλήματα και Κύπελλα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα κι εμένα προσωπικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ