ΑΕΚ: Τελειώνει άμεσα του Λε Ταλέκ – Νέες επαφές για Αραούχο

ΑΕΚ: Τελειώνει άμεσα του Λε Ταλέκ – Νέες επαφές για Αραούχο

Μία ανάσα μακριά από την απόκτηση του Νταμιέν Λε Ταλέκ βρίσκεται η ΑΕΚ, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει νέες διαπραγματεύσεις για το θέμα του Σέρχιο Αραούχο.

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Νταμιέν Λε Ταλέκ φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς η Ένωση προσπαθεί να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται τις όποιες τρύπες έχει στο ρόστερ.

Σύμφωνα με την «Ώρα», η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, η υπόθεση θα κλείσει με… happy end μέσα στα επόμενα 24ωρα και ο 31χρονος θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Ο Λε Ταλεκ έμεινε ελεύθερος από τη Μονπελιέ πριν από μερικές ημέρες και θα αποκτηθεί ως ελεύθερος. Πρόκειται για επιλογή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στον Ερυθρό Αστέρα, από όπου ο Γάλλος κέρδισε την επιστροφή του στην πατρίδα του.

Από την άλλη, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θέλουν να τελειώσουν και με το θέμα του επιθετικού, με τον Σέρχιο Αραούχο να συνεχίζει να είναι το φαβορί για τη θέση. Όπως αναφέρει η «Ώρα», η Ένωση προσπαθεί να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται με τη μεταγραφή του «Τσίνο» και για αυτό έχει ξεκινήσει νέες διαπραγματεύσεις με τη Λας Πάλμας, ώστε να καταφέρει να φτάσει σε μία συμφωνία και να «κλείσει» σύντομα τον Αργεντινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ