«Η Τράμπζονσπορ απέρριψε πρόταση του Άρη για τον Τουρκμέν»

«Η Τράμπζονσπορ απέρριψε πρόταση του Άρη για τον Τουρκμέν»

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως ο Άρης έκανε πρόταση δανεισμού στην Τράμπζονσπορ για τον Χουσεϊν Τουρκμέν, όμως η τουρκική ομάδα την απέρριψε.

Ο Άρης έχει ξεκινήσει το δικό του ντεμαράζ στο μεταγραφικό κομμάτι τις τελευταίες μέρες προκειμένου να παρουσιαστεί καλύτερος από πέρσι και να τερματίσει ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Οι κίτρινοι μετά την απόκτηση του Ιζέτ Χαϊροβιτς και του Ντένις, συνεχίζουν να κοιτάζουν την αγορά για την ενίσχυση τους.

Τα σενάρια μάλιστα γύρω από το ρεπορτάζ του Άρη δίνουν και παίρνουν, ενώ κυκλοφορούν φήμες και στην Τουρκία για προσπάθεια να πάρει η ομάδα του Άκη Μάντζιου τον Χουσεϊν Τουρκμέν. Πιο συγκεκριμένα, οι Τούρκοι αποκαλύπτουν πως ο Άρης έκανε πρόταση στην Τράμπζονσπορ για την απόκτηση του Τούρκου στόπερ, για δανεισμό με οψιόν αγορας, όμως η τουρκική ομάδα την απέρριψε.

Η ιστοσελίδα A Spor ανέφερε πως ο Άρης κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, αλλά από ότι φαίνεται δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του. Ο Τουρκμέν είναι φυσικά μια περίπτωση από το πάνω ράφι για τον Άρη, ενώ μετράει συνολικά 80 συμμετοχές με την Τράμπζονσπορ από το 2018. Είναι ένας από τους πιο σταθερούς σέντερ μπακ στη γειτονική χώρα παρότι έπαιξε μόλις σε 11 ματς φέτος.

Ο τεχνικός της Τραμποζνσπόρ, Αμπντουλάχ Αβτσί όμως τον θέλει στο ρόστερ της νέας σεζόν και σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτός είναι και ο λόγος που η τούρκικη ομάδα φέρεται να είπε «όχι» στην πρόταση του Άρη που περιλάμβανε και οψιόν αγορά ςύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Αυτός που ήθελε και θέλει πολύ τον παίκτη είναι ο προπονητής των κίτρινων, Άκης Μάντζιος και γι’ αυτό εισηγήθηκε την απόκτησή του έστω και με τη μορφή δανεισμού, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με την Τραμπζονσπόρ όμως να μην θέλει να τον παραχωρήσει.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ