Μπάμπα: «Έφυγα από την Τσέλσι λόγω Κόντε»

Μπάμπα: «Έφυγα από την Τσέλσι λόγω Κόντε»

Ο Μπάμπα Ραχμάν ανέφερε πως ο λόγος που έφυγε δανεικός από την Τσέλσι στον ΠΑΟΚ ήταν οι κακές σχέσεις που είχε με τον Αντόνιο Κόντε.

Ο Μπάμπα Ραχμάν μίλησε στην βρετανική ιστοσελίδα «myjoyonline» και αναφέρθηκε στον δανεισμό του από την Τσέλσι στον ΠΑΟΚ.

Ο Γκανέζος μπακ τόνισε πως ο λόγος που άφησε του Λονδρέζους για τον Δικέφαλο του βορρά ήταν οι κακές σχέσεις που είχε με τον Αντόνιο Κόντε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έφυγα από την Τσέλσι, επειδή δε τα πήγαινα καθόλου καλά με τον Κόντε. Όταν ήρθε στην ομάδα, είχα μία συνάντηση μαζί του πριν να ολοκληρωθεί η σεζόν. Μου είπε πώς ήθελε να παίζουμε και ποιος θα ήταν ο ρόλος μου στην ομάδα, αν αποφάσιζα να μείνω. Στη διάρκεια της προετοιμασίας, δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος συμπεριφοράς του, προς εμένα.

Πήγα να μιλήσω με τον αθλητικό διευθυντή κι εξέφρασα τις ανησυχίες μου. Στην πρώτη συνάντηση, μου είπε να παραμείνω ήρεμος και να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Αυτό έγινε στο Λονδίνο. Μετά πήγαμε στην Αυστρία κι όταν ήταν χειρότερα. Όταν πήγαμε εκεί, μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή, επειδή δεν το άντεχα άλλο. Με ρώτησαν τι ήθελα να κάνω και είπα ότι προτιμώ να φύγω. Μου είπαν ότι το κλαμπ δεν ήθελε να με πουλήσει κι εγώ απάντησα ότι προτιμώ να φύγω δανεικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ