Ηχηρό «όχι» του Παβόν στην Μπόκα Τζούνιορς – Ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό

Ηχηρό «όχι» του Παβόν στην Μπόκα Τζούνιορς – Ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό

Ο Κριστιάν Παβόν θέλει να φύγει από το Μπουένος Άιρες και το έδειξε με τον τρόπο του στους «χεϊνέζες». Πώς δίνει ώθηση στα πλάνα του Ολυμπιακού.

Ο Κριστιάν Παβόν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχέδιο του Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο για τη Μπόκα Τζούνιορς, αλλά υπάρχει ένα σκέλος που δεν εξαρτάται από τον προπονητή. Πρόκειται για το μέλλον της συνεργασίας του 25χρονου εξτρέμ με τους «χεϊνέζες», το οποίο δεν προβλέπεται ευοίωνο…

Γιατί ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπόκα Τζούνιορς, συναντήθηκε με τον Παβόν και πρότεινε την ανανέωση του συμβολαίου του. Αναμενόμενη κίνηση από τον Ρικέλμε, αφού ο Παβόν δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2022, δηλαδή για άλλον ένα χρόνο.

Η Μπόκα Τζούνιορς για να διαπραγματευτεί την πώληση του Παβόν από θέση ισχύος ή να τον έχει ως αναπόσπαστο στέλεχος του δυναμικού της, θέλει να τον «δέσει» για περισσότερα χρόνια. Αλλά ο Παβόν δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη και μάλλον σκέφτεται τον εαυτό του σε άλλο περιβάλλον, μακριά από το «Μπομπονέρα»!

Ο Παβόν δεν απάντησε στην πρόταση του Ρικέλμε και κερδίζει χρόνο, αφού σε λίγους μήνες θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα και να διεκδικήσει μία πιο συμφέρουσα συμφωνία. Αντίστοιχα, η Μπόκα Τζούνιορς θα χάσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς το παραμικρό όφελος.

Ο αργεντινικός τηλεοπτικός σταθμός «TNT Sports» σε ρεπορτάζ του, ανέφερε πως ο Ρικέλμε και οι παράγοντες της Μπόκα, προβληματίζονται από τη στάση του Παβόν. Διότι εκτιμούν πως με αυτό τον τρόπο, ο 25χρονος εξτρέμ πιέζει για την πώληση του, ώστε η ομάδα να αναγκαστεί να τον παραχωρήσει άμεσα με μικρότερο αντίτιμο, σε σχέση με όσο τον κοστολογεί.

Βέβαια, είναι προφανές πως οι «χεϊνέζες» δεν έχουν πολλά μέσα για να πείσουν τον Παβόν να ανανεώσει. Εφόσον ο ποδοσφαιριστής προτιμά να αφήσει το Μπουένος Άιρες, θα τα καταφέρει αργά ή γρήγορα. Και όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, ο Ολυμπιακός καραδοκεί για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για τον Αργεντινό επιθετικό.

Το όνομα του Παβόν έχει σημειωθεί στη short-list των «ερυθρόλευκων» και τους απασχολεί σοβαρά. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού διατηρούν ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη και με τη Μπόκα και από τη στιγμή που τα δεδομένα αλλάζουν, θα κάνουν την κίνηση τους, ενώ έχουν έναν ανταγωνιστή λιγότερο αφού η Μαρσέιγ που κοίταζε τον παίκτη λόγω του Χόρχε Σαμπάολι στράφηκε σε άλλη λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ