Ατρόμητος: Την Δευτέρα (5/7) η παρουσίαση του Λόπεθ

Ατρόμητος: Την Δευτέρα (5/7) η παρουσίαση του Λόπεθ

Την Δευτέρα (5/7) στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Ισπανού προπονητή και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου.

Με όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες ξεκινάει τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Περιστερίου έχοντας τον Ανχελ Λόπεθ στον πάγκο της, θέλει να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να διεκδικήσει με αξιώσεις την παρουσία της στα πλέι οφ. Ο Ισπανός προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου με στόχο να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, που θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στους Big-5.

Την Δευτέρα (5/7) στις 17:00 στο «Θέατρο Πολιτών» οι άνθρωποι του Περιστερίου θα παρουσιάσουν στους εκπροσώπους του Τύπου τον Ισπανό προπονητή, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου αναφέρει:

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της σεζόν 2021/22 κινείται ήδη ο Ατρόμητος, καθώς εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προπονήσεων.

Από την Πέμπτη 1 Ιουλίου έχουν αρχίσει οι ιατρικές και ισοκινητικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας, που έχουν χωριστεί σε γκρουπ για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, ενώ από σήμερα έχει αρχίσει ο εργομετρικός έλεγχος, κάτι που θα συνεχιστεί κι αύριο, Κυριακή 4 Ιουλίου.

Σημειώνεται πως τηρώντας απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πριν από τις ιατρικές εξετάσεις όλα τα μέλη υποβλήθησαν σε Rapid Test και σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου, πριν από τις εργομετρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν και μοριακά τεστ.

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο «Θέατρο Πολιτών» η παρουσίαση του νέου μας προπονητή, Άνχελ Λόπεθ, στους εκπροσώπους του Τύπου και κατόπιν θα ακολουθήσει ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, με τους δημοσιογράφους να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό.

* Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι του Τύπου να δώσουν το «παρών» στις 16:15 για τη διενέργεια self-test.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ