Ελληνική «βόμβα» με Μπενσαρκί (vid)

Ελληνική «βόμβα» με Μπενσαρκί (vid)

Σύμφωνα με την αιγυπτιακή εφημερίδα «El Watan», ελληνική ομάδα επιχειρεί το κόλπο-γκρόσο με τον Μαροκινό εξτρέμ της Ζάμαλεκ, Ασράφ Μπενσαρκί.

Αν έχουν ένα κοινό σημείο, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αυτό τον καιρό, είναι πως άπαντες ψάχνουν έναν ποιοτικό αριστερό εξτρέμ. Για το Big-4 έχουν γραφτεί αρκετές περιπτώσεις και από την Αίγυπτο έρχεται να προστεθεί άλλο ένα όνομα, ενός από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της χώρας: ο Ασράφ Μπενσαρκί της Ζάμαλεκ.

Ο 26χρονος Μαροκινός εξτρέμ είναι ένας εξαιρετικά προικισμένους παίκτης, ο οποίος είναι βασικός στη Ζάμαλεκ και από τις πιο σημαντικές μονάδες του Μαρόκου. Ο Μπενσαρκί πέρυσι κατέγραψε 33 συμμετοχές, σκόραρε 13 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ, ενώ έχει φορέσει 12 φορές το εθνόσημο της πατρίδας του.

Το συμβόλαιο του Μπενσαρκί με τη Ζάμαλεκ λήγει τον Ιούνιο του 2022, αλλά οι παράγοντες της ομάδας θέλουν να το ανανεώσουν από τώρα, ώστε να μην ρισκάρουν να τον χάσουν τζάμπα σε μερικούς μήνες. Γιατί ένας παίκτης του επιπέδου του Μπενσαρκί θα προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η χώρα μας… Η αιγυπτιακή εφημερίδα «El Watan» υποστηρίζει πως ο ατζέντης του Μπενσαρκί έχει προγραμματίσει συνάντηση με τη διοίκηση της Ζάμαλεκ στη διάρκεια της εβδομάδας. Η πρόταση για την ανανέωση έχει κατατεθεί, αλλά ο ποδοσφαιριστής έχει υψηλότερες απαιτήσεις.

Επιπλέον, ο μάνατζερ του Μαροκινού εξτρέμ ενημέρωσε τους Αιγύπτιους πως έχει κρούση από ελληνική ομάδα! Σύμφωνα με την αιγυπτιακή εφημερίδα, οι Έλληνες παρακολουθούν την υπόθεση και ίσως να κινηθούν πιο ενεργά για τον Μπενσαρκί.

Για να γίνουν κατανοητές οι δυσκολίες, αξίζει να σημειωθούν τα νούμερα που έχουν βάλει στο τραπέζι οι άνθρωποι της Ζάμαλεκ. Στον Μπενσαρκί προτάθηκε να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές που θα αυξάνονται κάθε χρόνο. Τον πρώτο αν ο 26χρονος επιθετικός πει το «ναι», θα εισπράξει 1,6 εκατομμύρια δολάρια, τον δεύτερο 1,8 εκατομμύρια δολάρια και τον τρίτο 2 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης, ο παίκτης θα έχει δικαίωμα σε ποσοστά από τις διαφημίσεις της Ζάμαλεκ, στις οποίες θα χρησιμοποιούνται η εικόνα και το όνομα του.

Εκτός από την Ελλάδα, ο μάνατζερ του Μπενσαρκί ισχυρίζεται πως έχει μία προσφορά και από το Βέλγιο. Αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού με τη διοίκηση της Ζάμαλεκ, η οποία θέλει πάση θυσία να διατηρήσει στο ρόστερ έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της.

Στο παρελθόν ο Μπενσαρκί έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, ενώ πάντως στα ποσά που αναφέρει η «El Watan», δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί άλλη ελληνική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ