ΠΑΟΚ: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Αουγκούστο – Δίνει το «οκ» ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Αουγκούστο – Δίνει το «οκ» ο Λουτσέσκου

Κανονικά θα δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Αουγκούστο με την πατρίδα του, καθώς ο Ρασβάν Λουτσέσκου αναμένεται να δώσει το «οκ» στον Βραζιλιάνο μέσο.

Το όνειρο του ζει τα τελευταία 24ωρα ο Αουγκούστο, καθώς ο μέσος του ΠΑΟΚ κλήθηκε από την πατρίδα του για τους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έκρυψε τη χαρά του, δημοσιεύοντας τη μεγάλη αυτή στιγμή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Αουγκούστο επέστρεψε στην Ελλάδα και αυτό που θέλει και αναμένεται να κάνει, είναι να ζητήσει την άδεια από τον Ρασβάν Λουτσέσκου ώστε να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται από την πλευρά του να δώσει το «οκ» στον ποδοσφαιριστή του, καθώς δεν θέλει να του στερήσει μία τόσο μεγάλη ευκαιρία, ειδικά από τη στιγμή που η Βραζιλία είναι και ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Έτσι, εφόσον ο Αουγκούστο δώσει τελικά το «παρών» στο Τόκιο, τότε στην χειρότερη περίπτωση θα είναι πίσω στην Ελλάδα το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Εάν η Βραζιλία φτάσει στον τελικό (7/8), τότε ο μέσος του ΠΑΟΚ θα χάσει πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference στις 5 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ