Αστέρας Τρίπολης: Διπλή ανανέωση με γνώμονα το μέλλον

Αστέρας Τρίπολης: Διπλή ανανέωση με γνώμονα το μέλλον

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων με τους Γιώργο Αντζουλά και Γιάννη Χριστόπουλο μέχρι το 2024.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μένει μόνο στο παρόν αλλά κοιτάει ταυτόχρονα και το μέλλον του. Σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα της Αρκαδίας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αντζουλά και τον Γιάννη Χριστόπουλο μέχρι το 2024.

Ο πρώτος είναι 20 ετών και επέστρεψε στον σύλλογο μετά το δανεισμό του στην Κοσέντσα. Ο δεύτερος είναι 21 και προέρχεται από τις ακαδημίες του Αστέρα.

Αμφότεροι αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας και μαζί με τον Καστάνιο και την μία μεταγραφή θα συνθέσουν την τετράδα των κεντρικών αμυντικών για την επόμενη σεζόν.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την ανταποδώσω, με την ευχή να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα αγωνιστική περίοδο», ανέφερε ο Γιώργος Αντζουλάς.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, από την πλευρά του, σημείωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου μού έδειξε την εμπιστοσύνη της και μού προσέφερε ένα τέτοιο συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον Αστέρα τα επόμενα τρία χρόνια, ποιος ξέρει ίσως και για περισσότερα.

Θα δουλέψω πολύ για να αποδείξω τι αξίζω και για να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Καλή σεζόν στην ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ