Λόπεθ: «Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Λόπεθ: «Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ο Άνχελ Λόπεθ μίλησε για την επιλογή του να αναλάβει τα ηνία του Ατρόμητου, τονίζοντας πως στόχος του είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο.

Ο Ατρόμητος παρουσίασε τον νέο του προπονητή, Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

O Ισπανός τεχνικός τόνισε πως είναι μεγάλη του χαρά που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, επισημαίνοντας πως στόχο του είναι να φτάσει τους Περιστεριώτες όσο πιο ψηλά γίνεται και ότι επιθυμεί να δημιουργήσει ένα επιθετικό σύνολο.

Οι δηλώσεις του Άνχελ Λόπεθ:

«Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω του κυρίους Σπανό και Αγγελόπουλο για να κατευθύνω την ομάδα, έχω υψηλό αίσθημα ευθύνης. Από την πρώτη στιγμή που η ομάδα επικοινώνησε μαζί ήθελα να έρθω εδώ.

Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ. Ελπίζω να πραγματοποιήσουμε μαζί με τους οπαδούς μας μια χρόνια όμορφη. Ανανεώνουμε την ομάδα και είμαι χαρούμενος για τις κινήσεις που έχουμε κάνει. Θα έρθουν κι άλλοι παίκτες σημαντικοί και σήμερα θα βάλουμε το πρώτο λιθαράκι της σεζόν».

Για τους στόχους: «Ο πρώτος στόχος είναι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε. Το ρόστερ αυτή τη στιγμή φτιάχνεται και περιμένουμε ακόμα κάποιους παίκτες να έρθουν. Θα δώσουμε τη μάχη μας να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα».

Για το τι ποδόσφαιρο θα παίξει ο Ατρόμητος: «Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια επιθετική ομάδα ανταγωνιστική που δεν θα περιμένει τον αντίπαλο. Θέλουμε πάθος, δύναμη, ενεργεία και δική μας ταυτότητα».

Για την περσινή χρονιά: «Ότι συνέβη πέρυσι είναι παρελθόν. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα τολμηρή, γενναία που να κυνηγά τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Έχω δουλέψει σε οκτώ χώρους και το να έχω δίπλα μου μύθους όπως ο Ούμπιδες και ο Λαζαρίδης είναι πολύ κομβικό για μένα».

Για το αν είναι πρόκληση ο Ατρόμητος και αν μπορεί να μπει στα πλέι οφ: «Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ατρόμητος. Έφτασα με κόπο εδώ και δεν πρόκειται να αφήσω την ευκαιρία που μου δίνει ο Ατρόμητος. Όσον αφορά για τον στόχο είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το σημαντικό είναι να ταυτιστούμε με τον κόσμο μας και να έχουμε τον χαρακτήρα μας».

Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις: «Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση στις δυο πλευρές της επίθεσης, περιμένουμε παίκτη για το αμυντικό κομμάτι, καθώς κι άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές για το ρόστερ μας».

Για το αν ο Ατρόμητος θα δώσει βάρος στα νέα παιδιά: «Θέλω να δουλεύω με παίκτες που να παίζουν για τον κόσμο. Να είναι πεινασμένοι και να δείχνουν όρεξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ