«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Φαλκέ» (vids)

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Φαλκέ» (vids)

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ιάγκο Φαλκέ κάνει λόγο δημοσίευμα από την Ιταλία.

Ένα νέο όνομα ήρθε να προστεθεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ όσον αφορά τη θέση του επιθετικού. Την ώρα που το θέμα του Σέρχιο Αραούχο φτάνει στην κορύφωσή του, η «Gazzetta delo Sport» ανέφερε σε δημοσίευμά της πως η Ένωση έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ιάγκο Φαλκέ της Τορίνο.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο: «Θέλουν τον Ιάγο: ΑΕΚ, Ντουμπάι ή ΗΠΑ» και αναφέρει συγκεκριμένα: «Την Τρίτη ο Ιάγο Φάλκε θα είναι στη Φιλαδέλφεια (έδρα της Τορίνο στο Τορίνο). Επιστρέφει από τον δανεισμό στην Μπενεβέντο, αφού με την Τορίνο έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Eίναι πολύ πιθανό το μέλλον του να είναι μακριά από την Ιταλία. Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Γαλιθιάνο άσο από τρεις πλευρές: Τον έχουν ζητήσει η ΑΕΚ Αθηνών, η Αλ Νασρ από το Ντουμπάι και μια ομάδα από το MLS των ΗΠΑ. Ο ίδιος το δείχνει: Η φυγή του είναι πιθανή…»

Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης ενώ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του για ακόμη ένα χρόνο. Βέβαια η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της, κάτι που δυσκολεύει πολύ τα πράγματα.  Με την Τορίνο στην οποία βρίσκεται από το 2016 (σ.σ έχουν μεσολαβήσει δύο δανεισμοί) έχει καταγράψει 108 συμμετοχές με 32 γκολ και 21 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ