Γιόχανσον : «Ελπίζω να προλάβω να παίξω φέτος»

Γιόχανσον : «Ελπίζω να προλάβω να παίξω φέτος»

Μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του ο Γιάκομπ Γιόχανσον εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα προλάβει να παίξει κάποια ματς με την ΑΕΚ προς το τέλος τη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο παρουσίας του στα γήπεδα της Ρωσίας, με την εθνική Σουηδίας.

Στις 14 Νοεμβρίου του 2017, στη ρεβάνς με την Ιταλία για την είσοδο στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Γιάκομπ Γιόχανσον υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, αποχώρησε δακρυσμένος από το γήπεδο και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Ο χαφ της ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα και συνεχίζει στα Σπάτα την αποκατάσταση του, εκφράζοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Aftonbladet την πίστη του ότι θα προλάβει να παίξει κάποια παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και γιατί όχι, να αποτελέσει μέλος της Σουηδίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Θα είναι τέλεια να αποτελέσω μέλος μιας ομάδας που θα κατακτήσει τον τίτλο και να προλάβω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Προπονούμαι καθημερινά με την ομάδα κάθε μέρα μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Ξεκίνησα τζόκινγκ και κάνω μερικές απλές ασκήσεις με την μπάλα που συνδυάζονται με αποθεραπεία και γυμναστική ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο», ανέφερε αρχικά.

«Είχα ξεκινήσει τρέξιμο και στη Σουηδία και το γόνατο μου είχε εξεταστεί τόσο από ορθοπαιδικό, όσο και από φυσιοθεραπευτή», πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως τα επόμενα βήματα της αποκατάστασής του είναι να εντείνει τις ασκήσεις με την μπάλα και σταδιακά να αρχίσει να ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στο πρόγραμμα της ομάδας.

Τέλος, ο 27χρονος άσος παραδέχθηκε πως «είναι αδύνατον να ξέρω αν θα είμαι έτοιμος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», εξέφρασε όμως την πίστη του ότι θα προλάβει να παίξει κάποια παιχνίδια, ενώ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για το πόσο ρεαλιστική είναι η συμμετοχή του στο Μουντιάλ. «Αν και είναι ένα τεράστιο γεγονός, δεν θέλω να προτρέχω. Δεν είναι ένας απλός τραυματισμός, δεν θέλω να ρισκάρω κάτι. Μακάρι, πάντως, να είμαι έτοιμος και ο προπονητής να με θέλει στην ομάδα», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ