Τι συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ;

Τι συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ;

Ο Ιβάν παραμένει εξαφανισμένος. Οι μεταγραφές έρχονται με το... σταγονόμετρο. Ο Λουτσέσκου δηλώνει πως θέλει τον Πρίγιοβιτς, αλλά η διοίκηση του φέρνει τον Ολιβέιρα. Αλήθεια τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ;

Το καλοκαίρι ξεκίνησε με μια σημαντική αλλαγή. Ο ΠΑΟΚ διαφήμιζε την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου, θέτοντας ταυτόχρονα τον πήχη για την επόμενη σεζόν πολύ ψηλά. Βάζοντας ως στόχο την επιστροφή στους τίτλους. Την επιστροφή στον πρωταθλητισμό. Ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Ρουμάνο, εγγύηση για υψηλό μπάτζετ και για μεταγραφές που θα ανέβαζαν την ποιότητα του ρόστερ.

Μετά από περίπου 1,5 μήνα που ο Λουτσέσκου βρίσκεται ξανά πίσω στον ΠΑΟΚ, με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να τρέχει και να απαιτεί υλοποίηση κινήσεων, ο ΠΑΟΚ μοιάζει να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Και σε κάνει να αναρωτιέσαι τι ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό του. Ποιος παίρνει τις αποφάσεις και τι είδους αποφάσεις είναι αυτές; Ποιος ορίζει το οικονομικό; Τι συμβαίνει με τους παίκτες που θέλει αλλά δεν παίρνει ο Λουτσέσκου, τη στιγμή που έρχονται άλλοι που δεν είναι στις πρώτες του επιλογές; Τι θα γίνει με τις πωλήσεις και με τους παίκτες που – υποτίθεται πως – ο ΠΑΟΚ είχε βγάλει στη… βιτρίνα;

Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει εξαφανισμένος. Όχι τώρα, όχι τους τελευταίους μήνες, αλλά εδώ και 1,5 χρόνο. Μακριά από την Τούμπα, μακριά από τη Θεσσαλονίκη, μακριά από την καθημερινότητα της ομάδας και από τις αποφάσεις γύρω απ’ αυτήν.

Οι μεταγραφές; Με το σταγονόμετρο. Ακόμα και τα media που πρόσκεινται φανερά στον ΠΑΟΚ εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Για το που βαδίζει ένας μεταγραφικός σχεδιασμός ο οποίος δεν δείχνει να έχει κανένα πλάνο και καμία στόχευση.

Μεγαλύτερο παράδειγμα αυτού; Ο ΠΑΟΚ έφερε στην Ελλάδα και υπογράφει τον Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά ο προπονητής θέλει τον Πρίγιοβιτς για την κορυφή της επίθεσης. Και έκανε και δηλώσεις γι’ αυτό χωρίς να το κρύψει. «Ο Πρίγιοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους στράικερ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Θα ήθελα να τον φέρω στον ΠΑΟΚ» απάντησε ο Λουτσέσκου μιλώντας σε ΜΜΕ της Αραβίας. Το έκανε μόλις μία μέρα πριν ο ΠΑΟΚ συμφωνήσει οριστικά με τον Ολιβέιρα.

Κι όσο για τους παίκτες του ρόστερ; Η απόλυτη σιωπή. Για το «καυτό» θέμα του Τζόλη, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό και πιθανότατα και προτάσεις, αλλά από τον ΠΑΟΚ τηρούν σιγήν ιχθύος. Για τον Σφιντέρσκι, που βλέπει πως ποτέ δεν θα γίνει βασικός στον ΠΑΟΚ, που θεωρητικά είναι για να φεύγει, αλλά δεν έχει προχωρήσει το παραμικρό.

Ο προβληματισμός στον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι έκδηλος. Φαίνεται από τα όσα γράφουν οι οπαδοί στα Social Media. Και η ερώτηση «τι συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ» έχει αρχίσει να αγγίζει ακόμα και τα υψηλά στελέχη της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ