Αυτό τον «άσσο» πήγε να πάρει ο Παναθηναϊκός

Αυτό τον «άσσο» πήγε να πάρει ο Παναθηναϊκός

Ο Ιρανός Αμίρ Αμπεντζαντέχ φέρεται να είχε πρόταση από το Τριφύλλι, αλλά προτίμησε τη Segunda Division.

Εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου, η φημολογία δίνει και παίρνει ασταμάτητα. Μία φήμη εμπλέκει και τον Παναθηναϊκό με τον Ιρανό τερματοφύλακα, Αμίρ Αμπεντζαντέχ.

Ο Αμπεντζντέχ ήταν ο βασικός γκολκίπερ της πορτογαλικής Μαρίτιμο, όμως έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι και έκρινε ότι το τάιμινγκ είναι κατάλληλο για να αλλάξει περιβάλλον.

Η επιλογή του 28χρονου ποδοσφαιριστή ήταν η ισπανική Πονφεραντίνα, αφού οι επαφές του με τις Μαγιόρα και Κάντιθ, που συμμετέχουν στην Primera Division δεν ευοδώθηκαν εξαιτίας του ιρανικού διαβατηρίου του. Οι δύο ομάδες δεν ήθελαν να σπαταλήσουν θέση ξένου και στράφηκαν σε άλλους παίκτες. Όμως, ο Αμπεντζαντέχ ήθελε να παίξει στην Ισπανία και επέλεξε τη Segunda Division, πιστεύοντας ότι σύντομα θα πείσει για την αξία του.

Πάντως, λίγο υπογράψει στην Πονφεραντίνα, η ιρανική ιστοσελίδα «Varzesh Seh» έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αποσπάσει την υπογραφή του Αμπεντζαντέχ. Παρότι ο Ιρανός το σκέφτηκε, στο τέλος προτίμησε να επιλέξει χώρα και όχι ομάδα.

Ο Αμπεντζεντέχ είναι διεθνής με το Ιράν έχοντας τέσσερις συμμετοχές, αλλά καλείται σε σταθερή βάση ως ο αναπληρωματικός γκολκίπερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ