Άρης: Αποσύρεται για Λέμος – Τι γίνεται με στόπερ

Άρης: Αποσύρεται για Λέμος – Τι γίνεται με στόπερ

Ο Άρης αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Mαουρίσιο Λέμος, λόγω των απαιτήσεων της Φενέρμπαχτσέ και πάει για άλλον στόπερ.

Ο Άρης φουλάρει για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας του, με τις περιπτώσεις που κοιτάζουν οι κίτρινοι να είναι αρκετές. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε και απασχόλησε τον Άρη ήταν ο Μαουρίσιο Λέμος, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον στόπερ της Φενέρμπαχτσε.

Ο λόγος είναι το ποσό που ζήτησαν οι Τούρκοι για να παραχωρήσουν τον παίκτη στον Άρη, αφού θέλουν τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ, χρήματα που ο Άρης δεν είναι διατεθειμένος να δώσει. Για αυτό τον λόγο και δεν θα ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση του, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αυτό σημαίνει ότι οι κίτρινοι κοιτάζουν στην αγορά για άλλες περιπτώσεις και τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης εξετάζει αάλες δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, εκ των οποίων ο ένας Λατίνος είναι κοντά σε συμφωνία. Το όνομα του δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ