Τόμας Βάτσλικ: Ξέρω τι έκανες φέτος το καλοκαίρι (vid)

Τόμας Βάτσλικ: Ξέρω τι έκανες φέτος το καλοκαίρι (vid)

Ο Τόμας Βάτσλικ αναμένεται στην Αθήνα την Κυριακή για τον Ολυμπιακό και to10.gr θυμάται τα κατορθώματα του στο Euro, όπου ήταν εντυπωσιακός με την Τσεχία.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον Τόμας Βάτσλικ, με τον Τσέχο γκολκίπερ να έρχεται την Κυριακή (14:45) στην Αθήνα για να επισημοποιήσει το deal με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την πώληση του Ζοσέ Σα στη Γουλβς, έκαναν «ντου» για την απόκτηση του Βάτσλικ και όπως διαβάσατε μέσα από to10.gr, συμφώνησαν στους οικονομικούς όρους, με τον 32χρονο γκολκίπερ να κάνει πράξη και την επιθυμία του, διότι ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ τον Βάτσλικ, ενώ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του προς την πλευρά του πριν την έναρξη του Euro, όπου ο Τσέχος έκανε όργια και ουσιαστικά έστειλε την εθνική ομάδα της χώρας του μέχρι και τα προημιτελικά στην καλύτερη τους πορεία από το 2004 και το ευρωπαϊκό της Πορτογαλίας.

Τα κατορθώματα του στο Euro με την ομάδα του Γιάροσλαβ Σιλβάχι στο Euro μιλούν από μόνα τους, αφού αγωνίστηκε βασικός σε 5 ματς (3 σε ομίλους και 2 νοκ-άουτ) έχοντας τρομερή παρουσία. Ο 32χρονος δέχτηκε 4 τέρματα, αλλά κόντρα σε Σκωτία, Αγγλία και Ολλανδία (για τους «16») έχει κατεβάσει ρολά και ουσιαστικά είναι αυτός που στέλνει με τις επεμβάσεις του την Τσεχία μέχρι τους «8», όπου τους σταμάτησε η Δανία.

Ο Βάτσλικ, που έχει αναδειχτεί και παίκτης της χρονιάς στο παρελθόν στο τσέχικο ποδόσφαιρο, έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη φέτος και απασχόλησε αρκετές ομάδες, ειδικά μετά την παρουσία του στο Euro, με τη Νάπολι να είναι αυτή που προσπάθησε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη να τον αποκτήσει.

Για να καταλάβει κανείς για πόσο έμπειρο γκολκίπερ μιλάμε, έχει πανηγυρίσει πρωταθλήματα σε Ελβετία (3) και Τσεχία, αλλά και Europa League πέρσι με τη Σεβίλλη, ενώ με την εθνική του ομάδα εκτός από τις μαγικές εμφανίσεις στο Euro φέτος το καλοκαίρι, μετράει 94 συμμετοχές, όντας εδώ και χρόνια ο Νο. 1 τερματοφύλακας στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ