Οριστικό: Την Κυριακή το μεσημέρι στην Αθήνα ο Βάτσλικ

Οριστικό: Την Κυριακή το μεσημέρι στην Αθήνα ο Βάτσλικ

Ο Τόμας Βάτσλικ αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα την Κυριακή το μεσημέρι (14:45), προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με τον Τόμας Βάτσλικ και ο Τσέχος τερματοφύλακας θα βρίσκεται στην Αθήνα την Κυριακή το μεσημέρι (14:45), έτσι ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την διαφαινόμενη πώληση του Ζοσέ Σα στη Γουλβς, αντέδρασαν άμεσα και έκλεισαν έναν από τους καλύτερους γκολκίπερ στο φετινό Euro, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr.

Ο Τσέχος που έκανε θραύση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και οδήγησε την εθνική του ομάδα μέχρι τα προημιτελικά ήθελε σαν τρελός να έρθει στον Ολυμπιακό και η επιθυμία του γίνεται πράξη, καθώς φαίνεται πως απομένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει η σπουδαία μεταγραφή, με τους Πειραιώτες τις τελευταίες μέρες να κάνουν «ντου» με σκοπό να κλείσουν τη συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έδωσε «μάχη» με τη Νάπολι που ήθελε πολύ τον Τσέχο και τελικά εκμεταλλευόμενος και την δεδομένη επιθυμία του ίδιου τα βρήκε μαζί του στους οικονομικούς όρους και πλέον μοιάζει τελειωμένη υπόθεση η μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός ήθελε τερματοφύλακα από το πάνω ράφι, ο Βάτσλικ ήταν ο Νο. 1 στη λίστα του και παρά τις δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις, αλλά και την εμπλοκή των παρτενοπέι ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα για να επισημοποιήσει το deal.

Ο ύψους 1.88 μέτρων Βάτσλικ είναι κάτοχος του Europa League με τη Σεβίλλη και έχει κερδίσει τίτλους και σε Τσεχία, Ελβετία και Σουηδία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βάτσλικ έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη και δεν είχε πολλές συμμετοχές πέρυσι, όμως έκανε ένα ονειρικό Euro με την Τσεχία όπου είχε 5 συμμετοχές και κομβική συμμετοχή στην πορεία μέχρι τους «8».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ