Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τζίμα στον ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τζίμα στον ΠΑΟΚ

Ο Παναγιώτης Τζίμας είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον Αστέρα Τρίπολης να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την πώληση του Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΟΚ, σε μια συμφωνία που έχει κλείσει εδώ και περίπου 10 μέρες.

Ο 20χρονος στράικερ είναι και επίσημα παίκτης του Δικεφάλου του βορρά, με τους Ακράδες από την άλλη να παίρνουν 400.000 ευρώ συν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Τζίμα καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

Η δήλωση του Παναγιώτη Τζίμα:

«Ένα σπουδαίο και καθοριστικό κεφάλαιο για τη συνέχεια της επαγγελματικής μου εξέλιξης και καριέρας ολοκληρώνεται σήμερα. Στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ χρωστάω ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες της ομάδας, κύριο Μπάκο και κύριο Καϋμενάκη για όσα μου έχουν προσφέρει, αλλά και για το γεγονός ότι έχουν δημιουργήσει μια ομάδα η οποία σέβεται και δίνει μεγάλη σημασία στα νέα παιδιά. Επίσης τους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΣΤΕΡΑ, οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου και βέβαια όλους τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες αυτά τα χρόνια, από τα τμήματα υποδομής έως την πρώτη ομάδα, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ καλή συνέχεια, καλή πορεία με πολλές επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ