Κοντά σε Φαμπιάνο ο Άρης (vid)

Κοντά σε Φαμπιάνο ο Άρης (vid)

Ψηλά στη λίστα των κιτρινόμαυρων ο 30χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός με θητεία στην Ντενιζλίσπορ, τη Μποαβίστα και την Παλμέιρας.

Ο Φαμπιάνο Λεισμάν είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Άρη για το κέντρο της άμυνας της ομάδας τους.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται κοντά, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού.

Ενας ποδοσφαιριστής με εμπειρία, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Παλμέιρας, στην Ιντερνασιονάλ και την Μποαβίστα, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η τουρκική Ντενιζλίσπορ.

Oι κιτρινόμαυροι βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται η απόκτηση του να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαμπιανο έχει 81 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας συνολικά και 25 στην Β’ κατηγορία, όπως Παλμέιρας, Κρουζέιρο, Ιντερνασιονάλ και Σαπεκοένσε.

Από εκεί και πέρα στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά για λογαριασμό της Μποαβίστα. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε 27 φορές. Στην συνέχεια μετέβη στην Τουρκία, όπου συμπλήρωσε 33 εμφανίσεις στην Super Lig. Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Ντενιζλίσπορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ