«Φαβορί για Φαλκέ η ΑΕΚ»

«Φαβορί για Φαλκέ η ΑΕΚ»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ βλέπει πολύ «ζεστά» την περίπτωση του Ιάγκο Φαλκέ και μάλιστα φέρεται να είναι και ο πιθανότερος προορισμός του Ισπανού επιθετικού.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ προχωράει με εντατικούς ρυθμούς, καθώς μετά και την ανακοίνωση του Νταμιάν Λε Ταλέκ, η Ένωση περιμένει τον Σέρχιο Αραούχο ώστε να τον ντύσει και πάλι στα «κιτρινόμαυρα».

Στο στρατόπεδο της ομάδας ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί. Και σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η Ένωση έχει ήδη ρίξει τα δίχτυα της και προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα ακόμη έναν επιθετικό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «seriebnews», η ΑΕΚ βλέπει σοβαρά την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού της Τορίνο, Ιάγκο Φαλκέ. Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγο δημοσίευμα, η ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή και ο πιθανότερος προορισμός του 31χρονου, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Ιταλία και την Τορίνο.

Ωστόσο η Ένωση δεν… παίζει μόνη της, καθώς υπάρχουν και αρκετές ομάδες από τη δεύτερη κατογορία της Ισπανίας που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 31χρονου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Για τον Φαλκέ και την ΑΕΚ, είχε γράψει πρόσφατα και η «Gazzetta delo Sport»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ