Ολυμπιακός: Στο εξωτερικό ακόμα γράφουν για γκολκίπερ

Ολυμπιακός: Στο εξωτερικό ακόμα γράφουν για γκολκίπερ

Ο Ιταλός Σιρίγου και ο Τούρκος Γκιουνόκ εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι των «ερυθρολεύκων».

Ο Τόμας Βάτσλικ είναι προ των πυλών του Ρέντη, αλλά στην Ευρώπη ακόμα γράφουν τερματοφύλακες που φέρονται να απασχολούν τον Ολυμπιακό. Αγνοώντας, προφανώς, ότι ο Τσέχος θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία τη νέα σεζόν, αντικαθιστώντας τον Ζοσέ Σα.

Το ένα σενάριο προήλθε από την Τουρκία. Η «Fotorspor» υποστήριξε ότι ο 32χρονος Τούρκος, Μερτ Γκουνιόκ είναι στη λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Ο Γκιουνόκ ανήκει στη Μπασακσεχίρ και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Όμως, επειδή είναι αναπληρωματικός επιθυμεί να φύγει και ο Ολυμπιακός φέρεται να ασχολήθηκε μαζί του. Ο Γκιουνόκ αναδείχτηκε από τη Φενέρμπαχτσε με την οποία πανηγύρισε πολλούς τίτλους, ενώ χρίστηκε 22 φορές διεθνής.

Η άλλη φήμη αφορούσε και έναν πιο διάσημο ποδοσφαιριστή, τον Ιταλό Σαλβατόρε Σιρίγου. Ο 34χρονος γκολκίπερ, ο οποίος έπαιξε για πολλά χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, ένα διάστημα στη Σεβίλλη και τώρα στην Τορίνο, θα διακόψει τη συνεργασία του με τη «γκρανάτα». Η «Tuttosport» ανέφερε πως ο Συρίγου εξετάζει την επιλογή της Τζένοα, αλλά μεταξύ άλλων έχει κρούση και από τον Ολυμπιακό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ