«Κλείνει ο Μάρκους Έντουαρντς. Στα ανταλλάγματα Πέπε-Τιάγκο Σίλβα»

«Κλείνει ο Μάρκους Έντουαρντς. Στα ανταλλάγματα Πέπε-Τιάγκο Σίλβα»

Βουίζει η Πορτογαλία για τον 22άχρονο εξτρέμ της Γκιμαράες, Μάρκους Έντουαρντς και την παρουσία Τιάγκο Σίλβα και Πέπε στο πακέτο με τα ανταλλάγματα

Το έφερε προ ημερών στην επιφάνεια η έγκυρη Abola. Το συνεχίζουν όμως μέχρι σήμερα στη Βιτόρια. Και μένει να δούμε αν και σε αυτή την περίπτωση όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Στο σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να αποκτά τον 22άχρονο winger Μάρκους Έντουαρντς, με ένα «πακέτο» όπου ανάμεσα στα ανταλλάγματα είναι ο Πέπε Ροντρίγκες και ο Τιάγκο Σίλβα.

Ο 22χρονος Άγγλος εξτρέμ προέρχεται από 2 καλές σεζόν στην Πορτογαλία με 62 συμμετοχές και 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2024. Και ενώ είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της πρωταθλήτριας Σπόρτινγκ Λισαβόνας; Από το ρεπορτάζ της Βιτόρια Γκιμαράες προκύπτει πως ο νεαρός είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.  Και την ίδια στιγμή ότι στο δρόμο για την επιστροφή τους στην παρτίδα είναι ο Τιάγκο Σίλβα και ο Πέπε.

Το πρωτοσέλιδο που ακολουθεί είναι απολύτως χαρακτηριστικό. «Ένα βήμα απο τον πρωταθλητή Ελλάδα, ο Έντουαρντς. Στο μονοπάτι για τη Βιτόρια Τιάγκο Σίλβα και Πέπε Ροντρίγκες»

 

Ο Έντουαρντς προέρχεται απο την Τότεναμ και έχει το προσωνύμιο «baby Messi». Κοστολογείται στα 10 εκατ ευρώ. Και πραγματικά ο συντελεστής δυσκολίας του εγχειρήματος είναι πολύ μεγάλος. Σύμφωνα με την -πιο ψύχραιμη- Οjogo στο παιχνίδι για την απόκτηση του 22άχρονου είναι και η Νιουκάστλ. Θυμίζουμε ότι  ο Ολυμπιακός τον Πέπε Ροντρίγκεζ τον αγόρασε απο την Γκιμαράες πέρσι το καλοκαίρι με ένα ποσό περί τα 4 εκατ ευρώ. επί της ουσίας δηλαδή η Βιτόρια ενδιαφέρεται να τον κάνει ξανά δικό της. Και τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι αυτή η λεπτομέρεια είναι που τους δελεάζει πολύ σε μια περίοδο είναι η απόκτηση ενός play maker.

Μένει να δούμε κατά πόσο η αίσθηση τους θα επιβεβαιωθεί σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός δεδομένα ψάχνει άμεσα για την απόκτηση ενός winger. Υπάρχει ο Ρόνι Λόπες στην κορυφή της λίστας αυτές τις μέρες για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ούτε η περίπτωση του Πορτογάλου όμως είναι εύκολη, μιας και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με ετήσιες αποδοχές στα 2,3 εκατ ευρώ. Οι Ερυθρόλευκοι το προσπαθούν. Οι Ισπανοί επιβεβαιώνουν τις συζητήσεις με τη Σεβίλλη. Δεν είναι όμως τόσο απλό όσο φαίνεται απο τη στιγμή που για τον 25άχρονο ενδιαφέρονται 6-7 ομάδες υψηλού επιπέδου σαν την Μπενφίκα, τη Μαρσέιγ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την Μπεσίκτας κλπ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ