Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Αγκιμπού Καμαρά

Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Αγκιμπού Καμαρά

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του 20χρονου μέσου – Μέχρι το 2025 στον Θρύλο ο νεαρός άσος - Μια μεταγραφή που είχε αποκαλύψει to10.gr!

Μετά τον Τόμας Βατσλίκ ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά μέχρι το 2025, με τον 20χρονο μέσο να είναι πλέον και επίσημα παίκτης των Πειραιωτών.

Ένα όνομα το οποίο είχατε διαβάσει πρώτα στο «10» την 1η Ιουνίου, όταν οι Ερυθρόλευκοι είχαν ξεχωρίσει την περίπτωσή του και έδιναν μάχη για την απόκτησή του. Στις 21/6 είχατε ενημερωθεί επίσης από το «10» ότι ολοκληρώθηκαν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός θα πρέπει να λογίζεται πλέον ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι «έκλεψαν» τον νεαρό άσο από την πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιλ και έκαναν δικό τους ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Η… τέλεια κλοπή από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που έχει όλα τα φόντα για να κάνει σπουδαία καριέρα.

Ο 20χρονος έρχεται στην Ελλάδα για να συνεχίσει την… παράδοση που έχτισαν οι Παπέ Σισέ, Μαντί Καμαρά και Ουσεϊνού Μπα, οι οποίοι όταν αποκτήθηκαν ήταν «ακατέργαστα διαμάντια», αλλά στον Ολυμπιακό εξελίχθηκαν και έγιναν ποδοσφαιριστές τοπ επιπέδου.

Ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο που προέρχεται από τη γαλλική αγορά και έρχεται στην Ελλάδα με μεγάλα όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες, έχοντας ως στόχο να διακριθεί και να αγωνιστεί στις κορυφαίες διοργανώσεις με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά. Ο διεθνής άσος από τη Γουινέα γεννήθηκε στις 20 Μαΐου του 2001 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ο 20χρονος αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της Λιλ από το 2019, όταν και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα. Τον Φεβρουάριο του 2021, στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Ντιζόν, συνδύασε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα με γκολ.

Ο Καμαρά είχε παρουσία σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του, πριν γίνει διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γουινέας τον Οκτώβριο του 2019. ​

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Είναι τιμή μου που υπέγραψα σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Ανυπομονώ να αρχίσει αυτή η νέα περιπέτεια. Ευχαριστώ το κλαμπ για την εμπιστοσύνη του», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο Αγκιμπού Καμαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ