Kicker: «Βλέπει Μπάμπα Ραχμάν ο Ολυμπιακός»

Kicker: «Βλέπει Μπάμπα Ραχμάν ο Ολυμπιακός»

Η γερμανική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκανέζο αριστερό μπακ-χαφ της Τσέλσι, μαζί με τον ΠΑΟΚ και την Άουγκσμπουργκ.

Στο πρώτο εξάμηνο του 2021, ο Μπάμπα Ραχμάν αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Τη νέα σεζόν, η εικόνα θα μπορούσε να αντιστραφεί: ο Μπάμπα να τεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αυτό το σενάριο παρουσιάζει η γερμανική ιστοσελίδα «Kicker», σε σημερινό (14/7) ρεπορτάζ για τον Γκανέζο αριστερό μπακ-χαφ.

Το δημοσίευμα γράφει ότι ο Μπάμπα Ραχμάν προσπαθεί να πείσει τον προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, για τις ικανότητες του, αλλά στην πραγματικότητα έχει ελάχιστες πιθανότητες να τα καταφέρει.

Η γερμανική ιστοσελίδα επισημαίνει ότι το μέλλον του 27χρονου ποδοσφαιριστή βρίσκεται μακριά από το Στάμφορντ Μπριτζ. Με την Άουγκσμπουργκ να παρακολουθεί στενά τον Μπάμπα, τον οποίο είχε στο δυναμικό της στο παρελθόν.

Μετά την αναφορά για την Αούγκσμπουργκ, το «Kicker» ρίχνει τη βόμβα του. Το σάιτ ισχυρίζεται ότι o ΠΑΟΚ δεν έχει ξεχάσει τον Μπάμπα, ενώ τον παίκτη φέρεται να τον παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός.

Πάντως, το δημοσίευμα καταλήγει ότι η Bundesliga θα ήταν ένας δελεαστικός προορισμός για τον Μπάμπα, μετά την ανεπιτυχή παρουσία του στην Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ