ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ουάρντα και… τις άρπαξε

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ουάρντα και… τις άρπαξε

Ο Αμρ Ουάρντα πήρε ακόμη ένα συγχωροχάρτι και επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ αλλά όχι αναίμακτα.

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία επέστρεψε ο Αμρ Ουάρντα το πρωί της Παρασκευής (16/7). Μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει ο Αιγύπτιος την Τρίτη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου του επέτρεψε να επανέλθει στις προπονήσεις αλλά με ένα μικρό κόστος.

Ο Ρουμάνος υποδέχτηκε τον Ουάρντα λέγοντας χαρακτηριστικά, «… ας καλωσορίσουμε έναν παλιό φίλο, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε», δίνοντας ουσιαστικά το σύνθημα για… ομαδικό φατούρο στον Ουάρντα.

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες του για το φιλικό με την Αϊντχόφεν ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη συνέχεια:  «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την θέληση στο φιλικό Σημασία έχει η θέληση σε αυτό το στάδιο Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά, να καταλάβουμε τις καταστάσεις μέσα στο γήπεδο Θέλω από εσάς να συνεχίσετε την καλή δουλειά με πειθαρχία Θα δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες στην άμυνα, πιστεύουμε ότι είμαστε συμπαγείς και αύριο θα είμαστε καλύτεροι και στην δημιουργία των επιθέσεων Θα γίνουν λάθη το καταλαβαίνω, είναι μέρος του παιχνιδιού ειδικά αυτή την περίοδο στην προετοιμασία αλλά πρέπει να είστε υπεύθυνοι στις αποφάσεις σας».

Όσο για την προπόνηση, ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα σε αντίθεση με τους Ελ Καντουρί και Σβαμπ που έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ