Αποκαλυπτικοί οι Σεβιγιάνοι: Ο Λόπες, η Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός

Αποκαλυπτικοί οι Σεβιγιάνοι: Ο Λόπες, η Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός

Η Σεβίλλη θέλει να πουλήσει τον Ρόνι Λόπες το φετινό καλοκαίρι, ο Μόντσι ψάχνει το καλύτερο δυνατό deal και οι Ισπανοί βλέπουν μεγάλη «μάχη» ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση εξτρέμ από το πάνω ράφι και οι παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Μάρκους Έντουαρντς και ο Ρόνι Λόπες. Οι ερυθρόλευκοι φέρονται να είναι σε επαφές με τη Γκιμαράες για τον πρώτο, ενώ παρακολουθούν διακριτικά προς το παρόν την περίπτωση του Πορτογάλου της Σεβίλλης.

Στην Ισπανία τα σενάρια ωστόσο δίνουν και παίρνουν για τον Λόπες, ο οποίος είναι κοντά στην έξοδο από την ομάδα της Ανδαλουσίας, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Χουλιέν Λοπετέγκι, αλλά και διότι η ισπανική ομάδα θέλει να πάρει κάποια χρήματα πίσω από τη μεταγραφή του Πορτογάλου, που γεννήθηκε στη Βραζιλία, αφού έδωσε πάνω από 23 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Μόντσι λοιπόν ψάχνει για τη Σεβίλλη το καλύτερο δυνατό deal για τον Ρόνι Λόπες και σύμφωνα με όσα λένε οι Ισπανοί παρά το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, η Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός είναι αυτοί που θα δώσουν τη μεγαλύτερη «μάχη» για να τον κάνουν δικό τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Σεβίλλη θέλει να πάρει πίσω χρήματα από τη μεταγραφή αυτή που είχε κάνει με τον Λόπες, ο οποίος μάλιστα πήρε συμβόλαιο 2,7 εκατ. ευρώ τον χρόνο μέχρι το 2024. Η Σεβιγιάνοι γνωρίζουν ότι αυτά τα λεφτά που έδωσαν για τον 25χρονο εξτρέμ δεν θα τα πάρουν πίσω, όμως περιμένουν τις προτάσεις από Ολυμπιακό και Μπεσίκτας για να επιλέξουν που θα τον παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική λοιπόν, η τούρκικη ομάδα είναι αυτή που έχει προβάδισμα, όμως και ο Ολυμπιακός παραμένει γερά στο παιχνίδι και ετοιμάζει την πρόταση του. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σεβίλλη αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 8-10 εκατ. ευρώ για πώληση του παίκτη, ενώ για δανεισμό φέρεται να θέλει υποχρεωτική αγορά την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ