A Bola: Ανακοινώνεται από την Γκιμαράες ο Τιάγκο Σίλβα

A Bola: Ανακοινώνεται από την Γκιμαράες ο Τιάγκο Σίλβα

Παίκτης της Βιτόρια Γκιμαράες πρέπει να θεωρείται ο Τιάγκο Σίλβα σύμφωνα με την Πορτογαλική εφημερίδα A Bola, με τον παίκτη να αποχαιρετάει τον Ολυμπιακό ύστερα από μία σεζόν.

Η Βιτόρια Γκιμαράες είναι κοντά στην ανακοίνωση της απόκτησης του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Τιάγκο Σίλβα, σύμφωνα με την Πορτογαλική εφημερίδα A Bola.

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί αποτελεί εδώ και καιρό «ξένο» σώμα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον συμπεριέλαβε στην Ευρωπαική λίστα της ομάδας για την φετινή σεζόν. Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα 21 φορές την περασμένη αγωνιστική περίοδο δίχως να καταφέρει να πείσει όμως με τις εμφανίσεις του και την απόδοσή του.

Ο Ολυμπιακός κοίταζε καθ’ όλη την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου να τον παραχωρήσει, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή, ενόψει της νέας σεζόν. Κάπως έτσι βρέθηκε η Βιτόρια Γκιμαράες στον δρόμο του παίκτη, με τον οποίο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία. Η ανακοίνωση της απόκτησής του αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ