Μιχάι: «Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε όσα ζητάει ο προπονητής»

Μιχάι: «Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε όσα ζητάει ο προπονητής»

Ο Αλβανός σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ μίλησε για την εμφάνιση του Δικεφάλου στο φιλικό με την Σαρλερουά και τόνισε ότι άπαντες προσπαθούν να αφομοιώσουν όσα τους ζητάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις προπονήσεις.

Το δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους έδωσε ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να επικρατεί με 2-0 της Σαρλερουά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ενέα Μιχάι μίλησε για την εμφάνιση του Δικεφάλου του Βορρά στο παιχνίδι με τη βέλγικη ομάδα και στάθηκε στην κούραση που υπάρχει στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο από τις συνεχόμενες και δυνατές προπονήσεις. Παράλληλα, τόνισε ότι άπαντες προσπαθούν να προσαρμοστούν στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου και να αφομοιώσουν όσα ζητάει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, έτοιμη ομάδα η οποία σε μια εβδομάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι είχαμε καλή απόδοση και στα δύο ημίχρονα. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε.

Ήταν καλό τεστ για εμάς, συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Σίγουρα υπάρχει κούραση από τις διπλές προπονήσεις και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ