Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο θρυλικός Εμπομά! (pics)

Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο θρυλικός Εμπομά! (pics)

Ο Καμερουνέζος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη και συνομίλησε με τους Πιερ Κούντε, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Κριστιάν Καρεμπέ.

Ενας θρύλος του αφρικάνικου ποδοσφαίρου βρέθηκε το Σάββατο στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη.

Ο λόγος για τον σπουδαίο Καμερουνέζο, Πατρίκ Εμπομά, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και να συνομιλήσει με τον συμπατριώτη του, Πιερ Κούντε, όπως επίσης με το «κανόνι» των Πειραιωτών, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά και με τους υπόλοιπους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου, όπως είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο 50χρονος πλέον Πατρίκ Εμπομά, ο οποίος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ανέβασε μάλιστα στα social media φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος Καμερουνέζος ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες είναι με τον συμπατριώτη του Πιερ Κούντε, αλλά και με τον Αθλητικό Διευθυντή του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ.

Στην ανάρτηση μάλιστα απάντησε ο μέσος των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος έγραψε υποκλίθηκε στον συμπατριώτη του και έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του αφρικάνικου ποδοσφαίρου: «Χάρηκα που σε είδα, θρύλε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πατρίκ Εμπομά στην καριέρα του είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Παρί Σεν Ζερμέν, Κάλιαρι και Πάρμα, ενώ το 2000 είχε αναδειχθεί κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής. Είχε παίξει επίσης στα Μουντιάλ του 1998 και του 2002 και στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2002, ενώ το 2000 είχε κατέκτησε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ