«Κοντά στην Αλ Σαμπάμπ, προτιμάει τον Ολυμπιακό» (vid)

«Κοντά στην Αλ Σαμπάμπ, προτιμάει τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ της Σάντα Κλάρα, επανέρχεται στη μεταγραφική επικαιρότητα των «ερυθρολεύκων».

Ο Κάρλος Τζούνιορ δεν είναι νέο όνομα στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ. Τον προηγούμενο Απρίλιο, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Σάντα Κλάρα συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, αλλά η φημολογία δεν είχε συνέχεια και στην πορεία οι φήμες ατόνησαν.

Τις τελευταίες μέρες ο 25χρονος επιθετικός φέρεται να αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της σαουδαραβικής Αλ Σαμπάμπ. Η υπόθεση μοιάζει προχωρημένη και τουλάχιστον η Σάντα Κλάρα, προσπαθεί να τον πουλήσει για να αποκομίσει ένα σεβαστό κέρδος.

Όμως, τα tweets από τη Σαουδική Αραβία αναδεικνύουν τις τελευταίες ώρες μία σημαντική λεπτομέρεια: παρότι ο Κάρλος Τζούνιορ διαπραγματεύεται με την Αλ Σαμπάμπ, εντούτοις προτιμάει την πρόταση του Ολυμπιακού.

Είναι άγνωστο εάν πράγματι ο Κάρλος Τζούνιορ έχει προσφορά από τον Πειραιά ή χρησιμοποιεί τα παλιά σενάρια για να πιέσει για περισσότερα χρήματα. Η ουσία είναι πως στον Τύπο της αραβικής χώρας καλλιεργείται η εντύπωση ότι ο παίκτης διαλέγει την Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο.

Βέβαια, ο Κάρλος Τζούνιορς δεν αποφασίζει μόνος. Έχει συμβόλαιο με τη Σάντα Κλάρα μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και η ομάδα έχει λόγο στη μεταγραφή.

Τη σεζόν 2020-2021 ο Κάρλος Τζούνιορς έπαιξε 36 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη Σάντα Κλάρα, σκοράροντας 16 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ. Τον Απρίλιο είχε γίνει ντόρος με τον Ολυμπιακό, επειδή τότε ο Βραζιλιάνος είχε ακολουθήσει τους «ερυθρόλευκους» λογαριασμούς στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ