«Σεντ Ετιέν και Μπρέντφορντ ενδιαφέρονται για Γαλανόπουλο»

«Σεντ Ετιέν και Μπρέντφορντ ενδιαφέρονται για Γαλανόπουλο»

Δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Σεντ Ετιέν και Μπρέντφορντ για τον Κώστα Γαλανόπουλο .

Ξένες ματιές στον Κώστα Γαλανόπουλο. Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα «hommedumatch.fr», υπάρχει ενδιαφέρον για τον διεθνή μέσο της ΑΕΚ από Μπρέντφορντ και Σεντ Ετιέν .

Όπως σημειώνεται όμως, οι «στεφανουά» αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και θα πρέπει να πουλήσουν πρώτα ώστε να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Γαλανόπουλου ενώ αυτή που φαίνεται πιο δραστήρια είναι η αγγλική ομάδα.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Κλον Πιέλ ήταν ξεκάθαρος: Στη μεταγραφική περίοδο η Σεντ Ετιέν θα είναι πολύ διακριτική ως προς την κατεύθυνση των αφίξεων, εκτός εάν υπάρχει μια… έξυπνη και φθηνή περίπτωση.

Έτσι, ενώ περιμένουν μια πιθανή εξαγορά, οι «Πράσινοι» θα πρέπει να πουλήσουν παίκτες για να είναι σε θέση να αγοράσουν, εκτός αν καταφέρουν να βρουν δανεικούς παίκτες στην αφορά.

Και πράγματι βρίσκεται μέσα στη μεταγραφική λίστα της Σεντ Ετιέν ο μέσος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, που ενδιαφέρει έντονα τους «Πράσινους». Ωστόσο δεν… παίζουν μόνοι τους από τη στιγμή που ενδιαφέρεται έντονα και η Μπρέντφορντ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας η Μπρέντφορντ θα κάνει μια πρώτη προσφορά για τον Έλληνα παίκτη, ενώ η Σεντ Ετιέν εξετάζει αποκλειστικά το δανεισμό του παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ