Φουλάρει για Πικέρες ο Ολυμπιακός (vids)

Φουλάρει για Πικέρες ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει την περίπτωση του Χοακίν Πικέρες, για αυτό και εντείνει τις επαφές με την Πενιαρόλ για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του στα παιχνίδια με τη Νέφτσι Μπακού και κυρίως στη ρεβάνς στο Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να κλειδώσει την πρόκριση, όμως παράλληλά «τρέχει» και τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Προτεραιότητα των Πειραιωτών αποτελεί η απόκτηση εξτρέμ και αριστερό μπακ και φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κλείσουν άμεσα το θέμα στα αριστερά της άμυνας. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι μόνο με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν βγαίνει η χρονιά για αυτό και θέλει και άλλον παίκτη στα αριστερά, με τον εκλεκτό να είναι ο Χοακίν Πικέρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα στην περίπτωση του 23χρονου Ουρουγουανού, που όμως έχει πέραση στη Λατινική Αμερική, καθώς Ρίβερ Πλέιτ και Παλμέιρας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Ο Πικέρες όμως είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό, που φουλάρει για την απόκτηση του και εντείνει τις προσπάθειες για να τον κάνει δικό του και μάλιστα άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της Πενιαρόλ φέρονται να είχαν διαμηνύσει στον Ολυμπιακό ότι θα συζητούσαν για τη μεταγραφή μετά τα ματς με τη Νασιονάλ για το Copa Sudamericana. Η ρεβάνς (ήττα με 1-0 αλλά πρόκριση) έγινε τα ξημερώματα και ενδέχεται να έχουμε σύντομα εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Πικέρες έχει συμβόλαιο με την Πενιαρόλ, όμως αυτό λήγει τον Δεκέμβρη του 2022, ενώ κοστολογείται περίπου 1-2 εκατ. ευρώ. Συνολικά έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε 104 ματς και μετράει 3 γκολ αλλά και τον εντυπωσιακό αριθμό των 19 ασίστ, ενώ πέρσι είχε 36 ματς και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ