Ακόμη μια βαριά φιλική ήττα για τον Ατρόμητο, από τη Χετάφε (3-0)

Ακόμη μια βαριά φιλική ήττα για τον Ατρόμητο, από τη Χετάφε (3-0)

Μετά τις βαριές ήττες από Έλτσε (6-1) και Βαλένθια (3-0) ήρθε άλλη μια για τον Ατρόμητο, αυτή τη φορά από τη Χετάφε με 3-0.

Το τρίτο φιλικό προετοιμασίας επί ισπανικού εδάφους έδωσε ο Ατρόμητος το πρωί του Σαββάτου (24/07, 11:00) κόντρα στη Χετάφε και ηττήθηκε με 3-0. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα για τους Περιστεριώτες με συνολικό παθητικό 12 τερμάτων.

Με εφτά νέα πρόσωπα παρατάχθηκε η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ και συγκεκριμένα τους Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλο, Χατζηισαΐα, Κλωναρίδη, Μπεντινέλι, Πισάνο και Κουλούρη. Στο 16′ «άγγιξε» το προβάδισμα με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Νάτσου, όμως στη συνέχεια… παραδόθηκε.

Στο 20′ η ισπανική ομάδα έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Ενές Ουνάλ από το ύψος της μικρής περιοχής, στο 38′ ο Τούρκος άσος πέτυχε και το 2-0 με ένα πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 53′ ο Νταβίντ Τιμόρ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου (46′ Τομάσεβιτς), Σάλομον, Νάτσος, Κλωναρίδης (46′ Καρτάλης), Μπεντινέλι (46′ Μουνίθ), Πισάνο, Κουλούρης (46′ Κωτσόπουλος).

ΧΕΤΑΦΕ: Ντιέγκο Κόντε, Τζενέ, Καμπάκο, Βιτόλο, Ουνάλ, Αλένια, Ούγκο Ντούρο, Μαξίμοβιτς, Νταμιάν, Τιμόρ, Κόφι. Έπαιξαν και οι: Σόρια, Χέμα, Κιλ, Μασίας, Νιόμ, Ολιβέρα, Μίτροβιτς, Ιγκλέσιας, Τιμόρ, Μιράντα, Άνχελ, Πάτρικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ