Το μήνυμα του Μαρτίνς για τον Ποντένσε (pic)

Το μήνυμα του Μαρτίνς για τον Ποντένσε (pic)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε ανάρτηση στα social media και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε «λάμπει» στα γήπεδα της Premier League, με τον Πορτογάλο εξτρέμ της Γουλβς μάλιστα να βρίσκεται στο στόχαστρο της Τότεναμ. Οι Πετεινοί ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση ύψους 25 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Μεγάλη Βρετανία.

Ο Ιβηρας μεσοεπιθετικός ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018, εξελίχθηκε και τον Ιανουάριο του 2020 μετακόμισε στους Λύκους έναντι 20 εκατ. ευρώ. Ο βραχύσωμος άσος βελτιώθηκε πάρα πολύ κατά την παραμονή του στους Πειραιώτες, έγινε ποδοσφαιριστής τοπ επιπέδου και κατάφερε να πάρει μεταγραφή σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του πλανήτη. Αναμφίβολα πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του έπαιξε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού πίστεψε στο ταλέντο του συμπατριώτη του και δικαιώθηκε απόλυτα, με την εξέλιξη του Ποντένσε να γεμίσει με χαρά και περηφάνια τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο κόουτς των πρωταθλητών το βράδυ του Σαββάτου έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη που είχε ο Ντάνιελ.

«Αν υπάρχει ένα συναίσθημα που με κάνει να χαμογελάω στο ποδόσφαιρο, είναι το να μπορώ να εξελίσσω νέα ταλέντα.  Τί όμορφη διαδρομή, Ποντένσε», ανέφερε ο Μαρτίνς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ