Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς έδειξε 4-2-3-1 για Άλκμααρ (vids)

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς έδειξε 4-2-3-1 για Άλκμααρ (vids)

Ο Σέρβος αφιέρωσε το δίτερμα αποκλειστικά στο σύστημα που δουλεύει από την αρχή της προετοιμασίας και άφησε προσωρινά στην άκρη το 4-4-2.

Στο δίτερμα πριν από το δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε αποκλειστικά στο 4-2-3-1. Ο Σέρβος προπονητής παρέταξε και τις δύο ομάδες με αυτό το σύστημα, αφήνοντας προσωρινά στην άκρη το 4-4-2. Κάτι που σημαίνει πως ίσως την Κυριακή παρατάξει τον Παναθηναϊκό αποκλειστικά και μόνο με αυτό τον σχηματισμό.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού χωρίστηκαν σε Άσπρους και Πορτοκαλί.

Ασπροι: Ξενόπουλος (Χριστογεώργος), Κώτσιρας, Βέλεθ, Ρόμπι, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής

Πορτοκαλί: Χατζηγιαννάκης (Διούδης), Σιδεράς, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, Αθανασακόπουλος, Ενγκαμπακοτό, Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ, Ιωαννίδης.

Οι Άσπροι ήταν και οι νικητές στην άτυπη μονομαχία, επικρατώντας 2-1 των Πορτοκαλί. Οι Άσπροι προηγήθηκαν με δύο γκολ των Βιγιαφάνιες και Σαβιέρ, ενώ ο Καμπετσής μείωσε το σκορ λίγο πριν τη λήξη.

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια του διτέρματος, δίνοντας το πρόσταγμα στους συνεργάτες του, Χρήστο Κόντη και Πρέντραγκ Έρακ.

Ο Σέρβος παρενέβη ελάχιστες φορές, για να δώσει εντολές σε μεμονωμένες φάσεις. Όπως όταν ο Χατζηθεοδωρίδης ανέλαβε ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες, ο Γιοβάνοβιτς φώναξε «είσαι αριστερός μπακ, μην κάνεις τρέλες». Αντίστοιχα, ο 59χρονος Σέρβος διόρθωσε τον Αθανασακόπουλο όταν αυτός κινήθηκε μακριά από τον χώρο του: «Τι κάνεις εκεί γιε μου; Πρέπει να είσαι στο χώρο σου, μην βγαίνεις δεξιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ